آریا بانو -
شیرینی ها/ «شیرینی گل سرخ»، طبع تان را گرم می کند
٦٧٢
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
زرده تخممرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده یک پیمانه
گردوی خرد شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
خاکه قند یک پپیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و
روغن از هر کدام یک پیمانه
آب به میزان لازم
چطور بپزم:
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو
ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم.
روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و
شیرینی سرد شد، روی آن
شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/154658/شیرینی-ها--«شیرینی-گل-سرخ»،-طبع-تان-را-گرم-می-کند