آریا بانو
شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک
پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398 - 22:05:08
آریا بانو -
شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک
٢١٨
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
اسفناج تازه :220 گرم
تخم مرغ :2 عدد
قارچ بزرگ :3 عدد
پیاز خرد شده :½ پیمانه
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
چطور بپزم:
اسفناج ها را به قطعات 2 سانتی متری ببرید. قارچ ها را درشت و ضخیم خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت 4 تا 5 دقیقه در روغن تفت دهید.
برگ های اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن ها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغ ها را وسط آن ها بشکنید.
شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغ ها کامل خود را بگیرند (در حدود 3 تا 4 دقیقه).

http://www.banounews.ir/fa/News/152658/شام--نرگسی-با-قارچ؛-مغذی-و-سبک
بستن   چاپ