آریا بانو
دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه
پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398 - 19:48:57
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢١٠
٠
آخرین خبر / مواد لازم :👇
یک لیتر شیر
یک پیمانه خامه قنادی یا یک پاکت خامه صبحانه
6 تا 8 قاشق غذا خوری شکر
دو سوم پیمانه آب سرد
سه قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
پودر زعفران ب میزان دخواه
دستور تهیه :👇
پودر ژلاتین رو روی دو سوم پیمانه آب سرد میپاشیم و میزاریم حالت اسفنجی بشه بعد میزاریم رویه بخار کتری تا ب روش بن ماری ژلاتین داخل آب باز بشه.
یک لیتر شیر رو داخل ظرف میریزیم خامه و شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم تا ب جوش بیاد وقتی جوش اومد ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم از رویه حرارت بر میداریم.
مایع دسر رو ب دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمتش پودر زعفرون و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم.
قالب پلاستیکی رو چرب میکنیم و لایه لایه دسرو اضافه میکنیم و میزاریم یخچال حدود 5 ساعت بمونه تا کامل دسر خودشو بگیره. (نکته برای اضافه کردن هر لایه باید حتما ب دمای محیط رسید باشه اگر داغ باشه لایع قبلو باز میکنه و شکل دسر بهم میریزه)

http://www.banounews.ir/fa/News/152625/دسر-پاناکوتای-زعفرانی؛-در-بهار-خیلی-می-چسبه
بستن   چاپ