آریا بانو -
شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت
کیک یزدی
٥٩٦
٠
ایران کوک / چی لازم دارم:
آرد 1 و 1/2 لیوان
شکر 2/3 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
ماست یا
شیر ولرم 1/2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
چطور بپزم:
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه
کیک یکدست شود.
ماست ،
روغن مایع و گلاب را به مایه
کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه
کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه
کیک یکدست شود.
داخل قالب
کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه
کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی
کیک ها طلایی شود.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین
کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی
کیک ها بپاشید ).