آریا بانو
غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟
چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398 - 20:55:56
آریا بانو -
غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟
٣٨١
٠
هنر آشپزی / زمانیکه اسم املت را می شنویم ناخوداگاه املت گوجه فرنگی و تخم مرغ به یادمان می آید. درصورتی که مکزیکی ها همین املت را طور دیگری درست میکنند که ساده نیست و بسیار خوش طعم می شود. در زیر رسپی تهیه آن آمده است.
چی لازم دارم (برای 4 تا 6 نفر):
3 ق س روغن‌زیتون
2 عدد سیر رنده شده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
1 عدد فلفل قرمز خردشده
1 ق چ فلفل پاپریکا
5-4 عدد گوجه‌فرنگی خردشده
2 /1 ق چ زیره
6 عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
2 ق س گشنیز خرد شده
چطور بپزم:
1. در یک تابه مناسب مقداری روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را داخل آن بریزید و آنها را به مدت دو دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای، گشنیز خردشده و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه کنید و آ به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید.2. حالا گوجه‌فرنگی‌های خردشده، فلفل پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.
3. به کمک قاشق شش حفره داخل مواد ایجاد کنید سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن حفره‌ها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت 4 تا 8 دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً بپزند. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، آن را با مقداری فلفل و جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.
فوت و فن
اگر می خواهید املت طعم بهتری داشته باشد می‌توانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/152412/غذای-ملل--مکزیکی-ها-چگونه-املت-درست-می-کنند؟
بستن   چاپ