آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»
٢٤٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد سفید 200 گرم
آرد
برنج 100 گرم که من همون آرد سفید ریختم آرد
برنج نریختم
روغن صاف قنادی 140 گرم میشه مخلوط دو
روغن جامد و صاف استفاده کرد
پودر هل یک ق چ
پودر قند 150 گرم
وانیل یک دوم ق چ
پودر کاکائو به میزان لازم
تخم خرفه مقداری واسه تزیین
چطوری درست کنم:
اول
روغن و پودر قند رو با هم بزنید تا سفید و پفکی بشه بعد پودر هل رو همراه آردها اضافه کنید و با دست ورز دهید تا جمع شود بعد با دستتون به حالت اشک در آورید و با چنگال روش طرح بیندازید و تخم خرفه بپاشید و در فر با پکای 170 قرار دادم
توجه من به قسمتی از خمیر مقداری پودر کاکائو زدم