آریا بانو
شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 22:18:17
آریا بانو -
شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!
٢٠٠
٠
ایران کوک / چی لازم دارم:
کره 250 گرم . وانیل 1 قاشق چایخوری . خاک قند 160 گرم . تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . پودر بادام 90 گرم . آرد 450 گرم . پودر جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
خاک قند 3/4 لیوان . آب 1 فنجان . گلاب 2 قاشق . خلال بادام به دلخواه
چه جوری درست میشه:
فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و اسانس وانیل، شکر و پودر جوز هندی را در ظرفی با همزن خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را درون آن بشکنید و سپس پودر بادام را به آن اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه بیکینگ پودر و آرد را باهم خوب مخلوط کنید و به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. پس از اینکه مواد را خوب باهم میکس کردید، خمیری بدست می آید که باید آن را با دست تمیز ورز دهید. اگر خمیر چسبنده بود بازهم کمی آرد اضافه کنید.
از خمیر به اندازه ی دلخوه بردارید و آن را گلوله کنید و سپس به شکل هلالی در بیاورید. اگر دوست داشتید می توانید کمی خلال بادام روی خمیر هر شیرینی بچسبانید. در سینی فر کاغذ شیرینی بیندازید و باقلوا ها را با فاصله از هم روی سینی بچینید. شیرینی ها را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید و بپزید.
مخلوطی از آب و گلاب درست کنید و وقتی شیرینی ها را بیرون آوردید آنها را یه لحظه در مخلوط گلاب فرو کنید و سپس در خاک قند بغلطانید.

http://www.banounews.ir/fa/News/151815/شیرینی-ها--طعم-«قرابیه-یونانی»-شما-را-متحیر-می-کند!
بستن   چاپ