آریا بانو
ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 11:56:39
آریا بانو -
ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی
١٩٣
٠
بیتوته / پلو مکزیکی
چی لازم دارم:
گوجه فرنگی 500 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز نگینی 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
برنج 2.5 پیمانه
آب جوشیده 3 پیمانه
عصاره سبزیجات 1.5 پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز 3 عدد
نخود فرنگی 150 گرم
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
چطور بپزم:
برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه فرنگی ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط‌‌کن خرد کنید تا به سسی آب دار تبدیل شود.
سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. نخودفرنگی را هم در قابلمه ای حاوی مقداری آب بپزید.
سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود؛ سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه ای حاوی برنج خیس خورده بریزید.
نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود. در پایان دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.
نکاتی برای تهیه پلو مکزیکی:
هنگام اضافه کردن مواد به برنج، آبی را که در آن خیسانده شده است، ‌خالی کنید.
مرغ ژاپنی
چی لازم دارم:
ران مرغ 795 گرم
آب پرتقال 1/4 فنجان
سس سویا (کم نمک) 1/3 فنجان
عسل 2 قاشق سوپخوری
سرکه برنج ژاپنی 3 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری
روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 2 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
در یک کاسه ی متوسط سس سویا، آب پرتقال، میرین (سرکه برنج ژاپنی)، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید.
ران مرغ را به شکل لقمه ای برش دهید و به مخلوط مزه دار کننده اضافه کنید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند و مزه دار شود.
روغن را در یک روغن دان بزرگ یا یک ماهی تابه ی گود در دار روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق شکاف دار مرغ ها را اضافه کنید. مواظب باشید مواد مزه دار کننده همراه آن نباشد. مواد مزه دار کننده را برای بعد کنار بگذارید.
مرغ را بپزید و گاهی هم بزنید تا همه ی طرف های آن قهوه ای روشن شود. شعله را تا حرارت نسبتاً پایین کم کنید سپس مواد مزه دار کننده را اضافه کنید و در تابه را بگذارید. 5 دقیقه بپزید.
در را بردارید و چک کنید مرغ ها کامل پخته باشند. اگر پخته بودند مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک کاسه ی تمیز قرار دهید. بگذارید مواد مزه دار کننده 1 تا 3 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود سپس روی مرغ بریزید و هم بزنید.
روی مرغ تری یاکی را عصاره پوست پرتقال بپاشید و با برنج و یا سبزیجات سرو کنید.
نکاتی برای پخت مرغ ژاپنی :
سرکه برنج که در آشپزی ژاپنی خصوصا برای تهیه سوشی استفاده می شود.
برای رنده کردن زنجبیل اول پوست آن را با یک قاشق بکنید. تنها کافی است قاشق را خلاف جهت زنجبیل بکشید. وقتی پوست کنده شد با یک رنده ی باریک ریز آن را رنده کنید. اگر از این رنده ها ندارید می توانید زنجبیل را ریز خرد کنید. اگر خرد کردید حتماً زنجبیل را به صورت تکه های خیلی ریز در بیاورید.

http://www.banounews.ir/fa/News/151614/ناهار--پلوی-مکزیکی-با-مرغ-ژاپنی؛-ترکیبی-دوست-داشتنی
بستن   چاپ