آریا بانو
پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز
شنبه 31 فروردين 1398 - 11:29:12
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٠
٠
آخرین خبر / بوراک سرآشپز ابتدا با خمیر و گوشت پودینگ ها را درست کرد، داخل آب جوش پخت و با سس شبیه بشامل و مخلوط روغن و رب گوجه و پاپریکا و کره داغ مزه دار کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/151045/پودینگ-گوشت-بقچه-ای؛-خلاقیت-بوراک-سرآشپز
بستن   چاپ