آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه ای
٩٩
٠
سوران / چی لازم دارم:
رشته پلویی و خرما از هر کدام 500گرم
برنج یک کیلوگرم
روغن و کشمش از هر کدام 200 گرم
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
مرغ تکه شده نصف یک عدد
پیاز یک عدد
دارچین و نمک به میزان لازم
کره یک قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
گوشت مرغ را با
پیاز و نمک بگذارید تا پخته شود ولی له و ریش نشود. کشمش و خرما را در مقداری
روغن تفت دهید.
برنج را که از قبل خیس کردهاید در آب جوش ریخته و رشته پلویی را در آن بریزید و آرام مخلوط کنید بعد از نرم شدن برنج، آبکش کنید ته دیگ را مقداری آب و
روغن داغ ریخته سه کفگیر
برنج را روی
روغن پهن کنید مقداری خرما و کشمش روی پلو بریزید و دو کفگیر
برنج و مرغ را لابهلای پلو قرار دهید و مقداری دارچین بپاشید. بقیه خرما و کشمکش را لایه به لای
برنج در دیگ ریخته و به همین ترتیب
برنج را روی هم بریزید تا کامل شود و در آخر زعفران ساییده و خیس کرده را روی
برنج قرار دهید. وقتی بخار
برنج بیرون زد حرارت را کم کرده آب
روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را به مدت یک
ساعت تا یک
ساعت و ربع دم کنید. برای سرو غذا
برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوی زعفرانی، خرما، گردو و هویج سرخ شده تزیین نمایید. میتوان انتهای دیگ را سیبزمینی یا کاهو قرار دارد و از ته دیگ آنها استفاده کرد.
http://www.banounews.ir/fa/News/150588/غذای-اصلی--دستور-تهیه-رشته-پلوی-قالبی-با-مرغ-تکه-ای