آریا بانو -
غذای ملل/ دستور تهیه سوپ
پیاز فرانسوی
٠
٠
اطلاعات /چی لازم دارم:
پیاز 3عدد
سیر 4 حبه
روغن زیتون 2 قاشق
آویشن نصف قاشق چایخوری
آرد 2 قاشق
آب هویج نصف استکان
آب قلم 3 لیوان
پنیر پارمزان نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
نان تست بزرگ به میزان دلخواه
چطور بپزم:
پیاز خلالی را با
روغن زیتون، نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود. سیر و آویشن را اضافه کرده و به مدت30 دقیقه روی شعله حرارت کم بپزید. آرد را آرام آرام به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید. آب هویج و آب قلم را اضافه کرده و نیم
ساعت دیگر روی شعله حرارت متوسط قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سوپ را در ظرفی ریخته و نان تست را روی آن قرار دهید و پنیر را روی نان تست ریخته و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کنید تا پنیر ذوب شود.