آریا بانو
غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی
چهارشنبه 28 فروردين 1398 - 22:26:15
آریا بانو -
غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی
٠
٠
اطلاعات /چی لازم دارم:
پیاز ‏ 3عدد‏
سیر ‏4‏‎ ‎حبه
روغن زیتون ‏2‏‎ ‎قاشق
آویشن نصف قاشق چایخوری
آرد ‏2 قاشق
آب هویج ‏ نصف استکان
آب قلم 3 لیوان
پنیر پارمزان نصف فنجان
‎ ‎نمک و فلفل به میزان لازم
نان تست بزرگ به میزان دلخواه
چطور بپزم:
پیاز خلالی را با روغن زیتون، نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود. سیر و آویشن را اضافه کرده و به مدت30 دقیقه روی شعله حرارت کم بپزید. آرد را آرام آرام به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید. آب هویج و آب قلم را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر روی شعله حرارت متوسط قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سوپ را در ظرفی ریخته و نان تست را روی آن قرار دهید و پنیر را روی نان تست ریخته و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کنید تا پنیر ذوب شود.‏

http://www.banounews.ir/fa/News/150586/غذای-ملل--دستور-تهیه-سوپ-پیاز-فرانسوی
بستن   چاپ