آریا بانو
شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی
چهارشنبه 28 فروردين 1398 - 12:02:14
آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی
١٠٩
٠
خراسان / چی لازم دارم:
آرد نخودچی - 125 گرم
آرد برنج - 125 گرم
آرد گندم -250 گرم
روغن جامد یا روغن قنادی - 225 گرم
پودر قند - 175 گرم
پودر هل - نصف قاشق چای خوری
تخم خرفه یا پودر پسته -برای تزیین
چطور بپزم:
پودر قند را الک و با روغن جامد مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا یک مخلوط کرم مانند درست شود.
آرد برنج، آرد نخودچی و آرد گندم را الک و با هم مخلوط کنید و پودر هل را به آن اضافه کنید.
مخلوط آرد‌ها را آهسته آهسته به کرم به دست آمده اضافه و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست و لطیف به دست آید.خمیر به دست آمده را درون یک کیسه فریزر تمیز بگذارید و به مدت چهار ساعت به آن دست نزنید تا استراحت کند.
کف سینی فر را چرب و یک کاغذ روغنی پهن کنید.
پس از چهار ساعت خمیر را از پلاستیک بیرون بیاورید و گلوله‌های کوچکی از آن درست کنید و در سینی فر بگذارید. روی گلوله‌های درست شده را طرح بیندازید. معمولا طرح زدن روی شیرینی کرکی به این صورت است که چند بار دایره را روی شیرینی می زنند طوری که دایره‌ها همدیگر را قطع کنند و هر دایره از وسط دایره قبلی بگذرد. به این مرحله در شیرینی پزی به اصطلاح پر زدن گفته می‌شود.
روی شیرینی‌ها را با تخم خرفه یا پودر پسته تزیین کنید.
فر را روشن کنید و روی حرارت 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر بگذارید.بعد از پخت صبر کنید شیرینی کرکی کاملا خنک شود سپس آن را از کاغذ روغنی جدا و به ظرف مد نظر منتقل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/150378/شیرینی-ها--شیرینی-کرکی؛-لطیف-و-دوست-داشتنی
بستن   چاپ