آریا بانو
شیرینی ها/ شیرینی پسته و عسل؛ به دوران کودکی برگردید
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 15:12:30
آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی پسته و عسل؛ به دوران کودکی برگردید
٥٤٤
١
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
روغن صاف قنادی 110 گرم (به دمای محیط رسیده)
پودر شکر 40 گرم
شیر عسلی 20 گرم
زردۀ تخم مرغ 1 عدد
پودر پسته 50 گرم
آرد 170 گرم
چه جوری درست میشه:
روغن صاف قنادی و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه شیر عسلی و زردۀ تخم مرغ را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود.
سپس پودر پسته و آرد الک کرده را افزوده و با دست مخلوط نمایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3-4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.
آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزد.
شیرینی را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
در صورت دلخواه می توانید از اندکی رنگ ژله‌ای سبز استفاده کنید.
شیرینی پس از پختن نباید تغییر رنگ بدهد.
در صورت دلخواه می توانید روی شیرینی را با شکلات آبکرده بیارائید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149749/شیرینی-ها--شیرینی-پسته-و-عسل؛-به-دوران-کودکی-برگردید
بستن   چاپ