آریا بانو
طرز تهیه جوجه سوخاری
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 15:35:48
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٦٥٦
٠
آخرین خبر /
بعد از ریز کردن #سینه بدون #استخوان #مرغ داخل مخلوط #روغن_زیتون و #نمک و #فلفل و #سیر و #ورقه های برش خورده #لیموترش , برای نیم ساعت یا بیشتر قرار می دهیم تا #مزه دار شود.
برای #پودرسوخاری هم می توان از #چیپس یا #اسنک یا #کرانچی پودر شده با #طعم های مختلف استفاده کرد.
بعد از آغشته کردن کامل #جوجه ها با پودرسوخاری ، داخل فر با دمای 180 درجه 20 دقیقه می پزیم. و در انتها با #سس های مختلف مثل #کچاپ و #مایونز و #خردل نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149358/طرز-تهیه-جوجه-سوخاری
بستن   چاپ