آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه سالاد مرغ کاری
دوشنبه 19 فروردين 1398 - 20:38:40
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه سالاد مرغ کاری
٨٢
٠
چاره‌ چی / مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
ساقه کرفس 1 عدد
پیازچه 4 عدد
انگور سیاه بدون دانه 1 و 1/2 پیمانه
بادام یا گردوی خرد شده 1/4 پیمانه
پودی کاری 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری (دلخواه)
نمک و فلفل به مقدار کافی
ماست یونانی 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی دمای 210 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف یک قالب فر فویل آلومینیومی بکشید . روی سینه های مرغ بدون استخوان روغن زیتون بمالید و کمی نمک و فلفل بپاشید. سپس آن ها را داخل قالب قرار دهید. وقتی فر گرم شد، قالب را به مدت حدوداً 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ مغزپخت شود. سپس آن را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.حال با یک چاقوی تیز مرغ را به صورت تکه های مکعبی برش بزنید. در کاسه ای که برای سالاد در نظر دارید ساقه کرفس و پیازچه ها را خرد کنید. سپس انگورها را از وسط نصف کنید و اگر هسته دارند هسته ها را خارج کنید. انگورهای نصف شده را به کرفس و پیازچه اضافه کنید. بادام یا گردوی خرد شده را هم اضافه کنید. بالاخره ماست و کاری و بقیه ادویه ها را هم اضافه کنید. هم بزنید تا ماست به خوبی همه جای سالاد را بپوشاند. سالاد مرغ کاری شما آماده است.
نکته: موقع پخت مرغ، می توانید برای طعم بهتر یک کاغذ روغنی را چرب کنید و روی مرغ بکشید. گوشه های کاغذ روغنی را زیر سینه مرغ ها فشار بدهید تا تقریباً دور آنها را بپوشاند. این کار مانع از خشک شدن مرغ در فر می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/149146/غذای-اصلی--طرز-تهیه-سالاد-مرغ-کاری
بستن   چاپ