آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه پنه آل پلو
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 13:38:11
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه پنه آل پلو
١٨٩
٠
بیتوته / مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو :
پاستا پنه به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
سینه مرغ گریل شده 50 گرم
فلفل سبز نگینی 30 گرم
زیتون به مقدار لازم
ریحان تازه 20 گرم
پنیر پارمزان به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه گریل کردن مرغ :
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 ساعت در سس بماند. سپس در ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید.
طرز تهیه پنه آل پلو :
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان نوش جان کنید. می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148656/غذای-اصلی--طرز-تهیه-پنه-آل-پلو
بستن   چاپ