آریا بانو
میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی»
يکشنبه 11 فروردين 1398 - 15:32:41
آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی»
٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
– حدود 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست، قطعات 2.5 سانتی‌متری
– نمک و پودر فلفل سیاه
– حدود 600 گرم کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده
– 4 ساقه کرفس، خرد شده
– 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
– 2 فنجان آب مرغ کم نمک
– 2 ساقه شوید به علاوه 2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
– 2/1 فنجان آرد سفید کامل
– 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
– 1 قاشق غذاخوری کره، سرد بدون نمک، برش خورده
– 4/1 فنجان شیر کم‌چرب ( 1 درصد)
– 1 فنجان نخود سبز یخ‌زدایی شده
چطوری درست کنم:
روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط یا زیاد بگذارید تا گرم شود. 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را روی سینه‌های مرغ ریخته و در روغن بگذارید. آنها را 2 دقیقه بپزید تا بیرون آنها صورتی نباشد اما به طور کامل نیز نپزند. آنها را در کاسه‌ای بگذارید و روغن باقی مانده را در تابه نگه دارید.
کدو، کرفس و پیاز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید تا پیازها نرم شوند. آب مرغ، شوید و 3 فنجان آب را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را متوسط کنید. آن را 15 دقیقه و تا زمانی که چاقو به راحتی در کدو فرو برود، بپزید.
در این هنگام، آرد، جوش شیرین، 4/1 قاشق چایخوری نمک و 8/1 قاشق چایخوری فلفل را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا به صورت تکه‌های درشت درآید. شیر را اضافه کنید تا خمیر به‌دست بیاید.
مرغ و نخودها را در آب مرغ ریخته و بگذارید بپزد. ساقه‌های شوید را درآورده و دور بریزید. روی آن شوید خرد شده ریخته و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/147474/میز-اردور--طرز-تهیه-«مرغ-و-کدو-حلوایی»
بستن   چاپ