آریا بانو -
میز اردور/ کاری مرغ در برگ کاهو
٢
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
– 2 قاشق غذاخوری
روغن سبزیجات، برای سرخ کردن
– 2 قاشق چایخوری تخم خردل
– یک مشت برگ کاری تازه یا خشک
– 1 عدد پیاز، خرد شده
– 1 قاشق غذاخوری پوره سیر و زنجبیل
2 قاشق چایخوری گرم ماسالا
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
– 240 میلیلیتر ماست آبکی
– 1 قوطی
شیر نارگیل
– 2/1 قاشق چایخوری نمک
– 2/1 قاشق چایخوری شکر
– 1 قاشق غذاخوری پودر بادام
– برگ کاهو
– گشنیز خرد شده، برای تزیین
– 1 عدد چیلی قرمز خرد شده، برای تزیین
چطوری درست کنم:
روغن را در تابه گرم کنید، دانههای خردل را اضافه کرده و بگذارید باز شوند
دانهها که باز شدند، برگ کاری را اضافه کنید، سپس فورا پیاز، زنجببیل و سیر را اضافه کرده و 8 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای شوند، سرخ کنید.
حالا مرغ، زردچوبه و پودر چیلی را اضافه کرده و 10 دقیقه یا تا زمانی که پخته شوند، بپزید.
ماست،
شیر نارگیل، نمک، شکر و پودر بادام را اضافه کنید.
برگهای کاهو را روی یک تخته چوبی قرار داده و کاری را روی ساقه وسط آنها بگذارید. روی آن، گشنیز خرد شده و چیلی قرمز خرد شده بپاشید.