آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی قیطونی» در رنگ های مختلف
شنبه 10 فروردين 1398 - 17:54:35
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی قیطونی» در رنگ های مختلف
٢٣٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
روغن جامد: 100 گرم
پودر قند: 100 گرم
آرد نخودچی:70 گرم
آرد سفید: 130 گرم
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری
مخلوط گلاب و آب نصف لیوان
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
چطوری درست کنم:
ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم.
حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت 180 درجه بمدت 20 دقیقه گذاشتم تا بپزه. .

http://www.banounews.ir/fa/News/146190/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«شیرینی-قیطونی»-در-رنگ-های-مختلف
بستن   چاپ