آریا بانو -
فوت آشپزی/ ترفندهای پختن سریع انواع گوشت
٢٣٥
٠
سوران / قبلا گوشت را مدت دو
ساعت در مخلوطی از سرکه و
روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید.
گوشت ناپز:
یک قاشق
شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .
گوشت سفت و چغر:
مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2
ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
استیک یا بیفتک:
فقط کافی است مخلوط از سرکه و
روغن روی آن بمالید و بگذارید دو
ساعت بماند.
مرغ ناپز:
اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند
ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت!
برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود:
قبلا گوشت را مدت دو
ساعت در مخلوطی از سرکه و
روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید.
اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.