آریا بانو -
عیدانه/ دستورالعمل تهیه
شیرینی آلمانی
٢٤١
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد
شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 150 گرم
کره نرم شده (جایگزین روغن) 80 گرم
پودر قند 50 گرم
تخم مرغ یک عدد
عسل یا
شربت 30 گرم
شیر 30 گرم
چطور بپزم:
روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس به ترتیب عسل، تخم مرغ، وانیل و
شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم. آرد را کم کم افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را مخلوط میکنیم. سپس خمیر آماده را داخل کیسه فریزر به مدت یک الی 2
ساعت استراحت دهید. خمیر را بین 2 نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کرده و با قالب یا لیوان برش می زنیم. نیمی از شیرینیها را حفره دار کرده و همه قالبها را در سینی فر میچنیم. شیرینیها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار داده و به مدت 12 تا 15 دقیقه میپزیم. بعد از خنک شدن، با کمک قلم
مو مقداری عسل یا
ژله مغزی بیرنگ را که گرم کردهایم روی شیرینیهای حفرهدار مالیده و با پودر پسته و... تزئین میکنیم. با کمک قیف مقداری مارمالاد یا
ژله مغزی رنگی روی شیرینیهای بدون حفره ریخته و
شیرینی حفره دار تزئین شده را روی قسمت زیری قرار میدهیم تا شیرینیها جفت شوند.
نکته 1: خمیر این
شیرینی ورز داده نشود. اگر این خمیر را ورز بدهید سریع به
روغن میافتد و
شیرینی بیکیفیت میشود.
نکته2:
شیرینی آلمانی معمولاً دو سه روز بعد از پخت جاافتادهتر و خوشمزه ترمیشود.