آریا بانو
کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی با یک آبمیوه خوشمزه
شنبه 3 فروردين 1398 - 19:35:09
آریا بانو -
کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی با یک آبمیوه خوشمزه
٥١٥
٠
باشگاه خبرنگاران / کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند نوشیدن میزان کافی آب پرتقال در روز می‌تواند خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها به ویژه سکته مغزی را در افراد به میزان یک چهارم کاهش دهد.
محققان با مطالعه برروی داوطلبان و قرار دادن آب میوه پرتقال در رژیم خوراکی روزانه آنها دریافتند میزان لخته شدن خون در مغز داوطلبان به میزان 24 درصد کاهش یافته است.
کارشناسان این یافته‌ها را با انجام تحقیقی 15 ساله بر روی 35 هزار داوطلب بزرگسال در رده سنی 20 تا 70 سال به دست آورده‌اند.
مطالعه دانشمندان نشان می‌دهد کودکان 4 تا 6 سال روزانه باید حداکثر19 گرم آب مرکبات استفاده کنند که این میزان در کودکان 7 تا 10 سال بیش از 24 گرم در روز و در افراد بزرگسال حدود 30 گرم است.
در کنار مصرف آب میوه پرتقال کارشناسان مصرف میوه به همراه پالپ آن را توصیه می‌کنند زیرا دارای انواع ویتامین و مواد معدنی مفید برای سلامت بدن است.

http://www.banounews.ir/fa/News/141628/کاهش-خطر-ابتلا-به-سکته-مغزی-با-یک-آبمیوه-خوشمزه
بستن   چاپ