آریا بانو
در آستانه 30 سالگی احساس پوچی می کنم
پنجشنبه 2 اسفند 1397 - 3:15:52 AM
آریا بانو -
در آستانه 30 سالگی احساس پوچی می کنم
٧١٢
١
خراسان / مردی هستم در آستانه 30 سالگی، متاهل و دارای فرزندی که بسیار دوستش دارم. شغل و درآمد مناسبی دارم و توانسته ام قبل از رسیدن به دهه سوم زندگی، خانه، ماشین و سطح مناسبی از زندگی را فراهم کنم اما با گذشت 30 سال از عمرم و خوشبختی ظاهری که دارم به شدت احساس تهی بودن می کنم. حس می کنم برای این زندگی ساخته نشده ام. گاهی با خودم فکر می کنم تمام آن چه را دارم به نام همسر و فرزندم کنم و از آن ها جدا شوم و راه جدیدی را در زندگی شروع کنم.
همان طور که اشاره کردید به بسیاری از خواسته ها و آرزوهای خود در زندگی دست یافته اید اما تمامی این موارد خواسته های بیرونی شما بوده و حال متوجه برخی خواسته های درونی خود شده اید. به نظر می رسد که دچار نوعی بحران هویت در جوانی شده اید. انسان در هر مرحله از زندگی ممکن است با سوالاتی مواجه شود مانند: چه کسی هستم؟ به دنبال چه هستم؟ هدف از زندگی چیست و ... .
بحران میان سالی
شما در آستانه ورود به میان سالی با بحرانی مواجه شدید که بحران میان سالی نام دارد. هر چند مهم ترین بحران در زندگی، بحران نوجوانی است و طی آن هویت فرد شکل می گیرد و در راستای شکل گیری این هویت، فرد به پاسخ سوالاتی که در بالا اشاره شد، می رسد اما این بحران در هر سنی می تواند شکل بگیرد و تمام موضوعات زندگی و اهداف آن را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین پاسخ این سوال را باید در درون خودتان جست و جو کنید.
به اهداف و علایق تان خوب فکر کنید
بهتر است این سوالات را از خودتان بپرسید: این روزها ذهن تان درگیر چه موضوعاتی است؟ چه برنامه هایی برای آینده دارید؟ آرزوهای شما چیست؟ آیا شرایط شما در آینده از آن چه که هست، بهتر می شود؟ شما در حرف های خودتان اشاره کرده اید که فکر می کنید باید راه جدیدی را آغاز کنید. این راه تازه چیست؟ آیا آن چه را که الان دارید و می خواهید از دست بدهید، بعدا می توانید دوباره به دست آورید؟ باید در نظر داشته باشید که برخی داشته ها در زندگی مانند خوشبختی و آرامش است. تا موقعی که آن را دارید متوجه اهمیت آن نیستید اما هنگامی که آن را از دست می دهید، به اهمیتش پی می برید. به هرحال به عنوان یک انسان در زندگی محدودیت هایی دارید که دست شما را برای رسیدن به برخی آرزوها می بندد مانند محدودیت عمر. فرصت انسان در دنیا برای رسیدن به اهدافش محدود است و از فرصت موجود هم، زمان مفید آن محدود به دوران قبل از پیری می شود. پس باید تمام شرایط را در نظر بگیرید و سپس اقدام به چنین انتخاب سختی کنید.
کیفیت رابطه را بازنگری کنید
اگر فکر می کنید که زندگی شما دچار روزمرگی و تکرار شده است، به فکر تغییر آن باشید. گاهی با وجود تمام امکانات و کامل بودن زندگی، برخی نیازها نادیده گرفته می شود. به عنوان مثال هیجان و تنوع در زندگی خودش یک نیاز است. حتی یک برنامه غذایی تکراری می تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. انسان وقتی یک لباس را هم برای مدت طولانی می پوشد، احساس خستگی می کند و دوست دارد آن را تغییر دهد. خودرو، خانه، شغل و ... از این قبیل اند اما آیا زن و فرزند هم چنین هستند؟ اگر خوب دقت کنید انسان درباره دارایی های شخصی اش مختار است که هر طور می خواهد، تصمیم بگیرد و احساس مسئولیت چندانی برای تغییر دادن آن نمی کند اما درخصوص خانواده نمی توان به این راحتی چنین تصمیم گرفت که آن ها را رها کرد و سراغ دغدغه های شخصی را گرفت. شاید در چنین مواردی، احساس مسئولیت و تعهد باعث می شود که طور دیگری تصمیم بگیرید و به خانواده وفادار باقی بمانید.
دنیای فردی خود را گسترش دهید
لازم نیست برای داشتن یک زندگی خوب، حتما تمام پل های پشت سرتان را خراب کنید. این کار می تواند بعدا باعث احساس پشیمانی شود. شما می توانید با حفظ زندگی مشترک فعلی به دنبال پاسخ سوالاتی باشید که در ذهن تان شکل گرفته است. اگر اهداف شما جنبه فردی دارد، می توانید زمانی را به آن اختصاص دهید تا به نیازهای فردی خود نیز توجه کنید. همان طور که در طول روز یا هفته ساعاتی را به کار و کسب درآمد اختصاص می دهید، می توانید از وقت آزاد خود زمانی را به دیگر اهداف فردی خود در زندگی اختصاص دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/128999/در-آستانه-30-سالگی-احساس-پوچی-می-کنم
بستن   چاپ