آریا بانو - ایرنا / سالاد تبوله را میتوان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
خیار: 1 عدد بلغور: ½ لیوان پیازچه: ½ لیوان جعفری: 1٫5 لیوان آب جوش: ¾ لیوان گوجه فرنگی: 2 عدد آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا بلغور را داخل یک کاسه میریزیم و روی آن 1 قاشق غذاخوری زیتون میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا به
روغن آغشته شود و بعد آب جوش روی آن میریزیم و در کاسه را با پلاستیک سلفون میپوشانیم تا به مدت 15 دقیقه همین طور بماند.
2. سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را میشوییم و روی تخته ساطوری میکنیم و خیار را میشوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش میزنیم تا خیار به صورت مربعهای کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش میدهیم)
3. سپس گوجه فرنگیها را نیز میشوییم و ریز خرد میکنیم. پس از گذشت 15 دقیقه سلفون را بر میداریم و آب اضافه آن را بیرون میریزیم و آبکش میکنیم و در ظرف میریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
4.
روغن زیتون باقی مانده را روی مواد میریزیم و نمک، فلفل سیاه، آبلیمو روی مواد میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست و طعمدار شوند.