آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی، یکی از فست فودهای پرطرفدار است که رعایت نکاتی اصولی در تهیه این غذا باعث افزایش کیفیت آن خواهد شد. بدون شک تردی و طعم بی‌نظیر مرغ سوخاری کنتاکی به روش طبخ و ادویه‌های مورد استفاده در تهیه آن بستگی دارد.


سرویس آشپزی - مرغ سوخاری کنتاکی (KFC) نام یک رستوران زنجیره‌ای معروف در ایالت کنتاکی آمریکاست که غذای آن شهرت جهانی دارد. این رستوران در بیش از 100 کشور دنیا دارای شعبه است. مرغ سوخاری پفکی از تکه‌های مرغ طعم دار شده با ادویه‌های مخصوصی درست می‌شود که در آرد غلطانده شده و سپس در روغن فراوان سرخ می‌شود. این فست فود خوشمزه بسیار مورد علاقه کودکان و جوانان است و امروزه یکی از غذا‌های اصلی فروشگاه‌های فست فود را تشکیل می‌دهد. طعم منحصر به فرد مرغ سوخاری کنتاکی به ادویه مورد استفاده برای مزه دار کردن و روش تهیه آن بستگی دارد.
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی

مواد لازم
مرغ 1400 گرم
شیر کره ای 240 میلی لیتر (1 فنجان)
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
آرد چند منظوره 200 گرم (2 فنجان)
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
ادویه‌ها
نمک 2/3 قاشق غذاخوری
آویشن 1/2 قاشق غذاخوری
جعفری خشک 1/2 قاشق غذاخوری
ارگانوی خشک 1/3 قاشق غذاخوری
پودر کرفس 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 3-4 قاشق غذاخوری
پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سفید 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:
همه ادویه‌ها شامل نمک، پودر سیر، پودر کرفس، آویشن خشک، جعفری خشک، ارگانوی خشک، خردل خشک، پودر فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر فلفل سفید را در غذاساز بریزید و غذاساز را روشن کنید تا یکدست و یک اندازه شوند.

یک ظرف بزرگ به اندازه‌ای که یک تکه سینه یا ران مرغ در آن جا بگیرد، انتخاب کنید. آرد را در ظرف بریزید، سپس ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و ادویه را خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.

یک ظرف بزرگ دیگر انتخاب کرده و تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید. شیر کره‌ای را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا شیر و تخم مرغ کاملا مخلوط شده و مایه‌ی یکنواختی حاصل شود.

سعی کنید مرغی انتخاب کنید که وزن آن حدود 1400 گرم باشد و مرغ را به 10 تکه تقسیم کنید. یک مرغ کامل شامل 2 بال، 2 کتف، 2 ران و 2 سینه است که با تقسیم سینه‌ها به دو قسمت، 10 تکه مرغ دارید. همچنین می‌توانید بسته به ذائقه خود فقط از 10 تکه سینه مرغ یا 10 تکه ران مرغ استفاده کنید. سپس پوست تکه‌های مرغ را جدا کنید تا هنگام سرخ شدن، گوشت آن ترد شود.

تکه‌های مرغ را 60-20 دقیقه در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید تا مزه دار شوند. در صورتی که زمان کافی نداشته و عجله دارید 20 الی 30 دقیقه نیز خوب است، ولی هر چه این زمان بیشتر باشد، مرغ طعم مطلوب تری پیدا می‌کند. روی ظرف حاوی مرغ را با سلفون بپوشانید و اگر دمای محیط خیلی گرم نیست، آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید. ولی اگر هوا گرم است، برای جلوگیری از فاسد شدن مرغ، ظرف را در یخچال قرار دهید و پس از 10 الی 30 دقیقه از یخچال خارج کنید تا گرم شود. زیرا نگهداری مرغ در یخچال برای مزه دار شدن، باعث سرد شدن مرغ شده و هنگام سرخ کردن تکه‌های مرغ در روغن، دمای روغن را کاهش می‌دهد.

تکه‌های مرغ را یکی یکی از مایه‌ی شیر و تخم مرغ خارج کرده و در مخلوط آرد و ادویه بغلطانید تا اطراف آن‌ها کاملا به آرد آغشته شود، سپس آن‌ها را در یک سینی قرار دهید.

اجازه دهید تکه‌های مرغ به مدت 5 دقیقه در سینی استراحت کنند و اگر قسمتی به آرد آغشته نشده بود، با آرد بپوشانید.

یک قابلمه یا تابه گود را تا ارتفاع 13 سانتی‌متر با روغن پر کنید. عمق روغن باید به اندازه‌ای باشد که تکه‌های مرغ در آن شناور شوند. برای سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید که به حرارت بالا مقاوم باشد.

قابلمه یا تابه‌ی حاوی روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا دمای روغن به 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی‌گراد برسد. ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا روغن به دمای مورد نظر برسد. می‌توانید دمای روغن را با یک دماسنج مخصوص شیرینی پزی، چک کنید و در صورت عدم دسترسی به دماسنج، یک قاشق چوبی را در روغن فرو کنید اگر روغن به دمای مطلوب رسیده باشد در اطراف قاشق، حباب‌هایی از روغن ظاهر می‌شود.

وقتی روغن به دمای مطلوب رسید، تکه‌های مرغ را در آن قرار دهید. برای سرخ شدن تکه‌های ران و سینه حدود 14-12 دقیقه زمان لازم است و برای سرخ شدن کتف و بال این زمان به 18-15 دقیقه افزایش می‌یابد.

دمای تکه‌های مرغ موقع سرخ کردن باید حدود 74 درجه سانتی‌گراد باشد، اگر دمای مرغ کمتر باشد پس از قرار گرفتن در روغن، باعث افت دمای روغن خواهد شد.
عمق روغن درون تابه باید به اندازه‌ای باشد که تکه‌های مرغ کاملا در آن شناور شوند، به گونه‌ای که دیگر نیازی به برگرداندن مرغ نباشد. تکه‌های مرغ را پس از سرخ شدن، با یک چنگال از روغن خارج کنید و روی توری خنک کننده قرار دهید تا به دمای محیط برسند. برای جلوگیری از کثیف شدن آشپزخانه، یک سینی زیر توری خنک کننده بگذارید تا روغن اضافی خارج شده از مرغ‌های سرخ شده در سینی بریزید. هرگز مرغ سوخاری کنتاکی را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار ندهید، زیرا بخار در تکه‌های مرغ باقی مانده و باعث نرم شدن مرغ می‌شود. پس از اینکه مرغ به دمای محیط رسید برای سرو آماده است، مرغ سوخاری کنتاکی را می‌توانید همراه با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ نوش جان کنید.
فیروزه حدادی

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/97755/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود