آریا بانو

آخرين مطالب

کپسول فروفورت گاین و درمان کم خونی پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - کپسول فروفورت گاین (Ferro Fort Gyn) از داروهای برطرف‌کننده کم خونی است که مصرف آن علاوه بر خونسازی باعث ایجاد انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. مشکلات گوارشی مانند اسهال، یبوست، سوزش سردل یا استفراغ برخی از عوارض مصرف کپسول فروفورت گاین است.


سرویس سلامت - کم خونی از مشکلات جدی است که بیشتر افراد جامعه مخصوصا کودکان و زنان با آن مواجه هستند. این عارضه انرژی را کاهش داده و موجب بی‌حالی و بی‌حوصلگی می‌شود. اگرچه با داشتن یک تغذیه اصولی و غنی از آهن می‌توان احتمال بروز کم خونی را کاهش داد، اما در برخی موارد فرد نمی‌تواند تنها به مصرف مواد غذایی حاوی آهن روی آورد و ناگزیر است از داروهایی که در این زمینه تحت عنوان قرص آهن یا قرص کم خونی عرضه می‌شود، تحت نظر پزشک استفاده کند. کپسول فروفورت گاین یکی از مکمل‌های مناسب برای درمان کم خونی است که در ادامه قصد داریم بیشتر با آن آشنا شویم.
شایع‌ترین انواع کم خونی تغذیه‌ای در کشور ما به دلیل کمبود آهن، پروتئین و کمبود اسید فولیک در دوران بارداری رخ می‌دهد که با اصلاح شیوه تغذیه می‌توان آن را درمان کرد. شاید به ظاهر این بیماری چندان خطرناک نباشد اما این تصور اشتباه است؛ چرا که خون اصلی‌ترین مایع حیاتی بدن است و در صورتیکه بدن با کمبود آن مواجه شود، در کار سایر اعضای بدن اختلال ایجاد می‌شود. فرد کم خون دچار پوستی رنگ پریده و لب‌هایی بی‌رنگ است. خستگی، بی‌اشتهایی، سردرد، تنگی نفس ، افسردگی ، یبوست و سرد بودن دائمی دست و پا از علائم کم خونی است. البته ممکن است فردی به این بیماری مبتلا بوده ولی همه این علائم را نداشته باشد. بنابراین بهترین کار برای مشخص شدن کم خونی انجام آزمایش خون است.

کپسول فروفورت گاین چیست؟
کپسول فروفورت گاین برای درمان کم خونی مناسب است. مصرف آن علاوه بر خونسازی در ایجاد انرژی و تقویت سیستم ایمنی نقش دارد. فروفورت گاین، حاوی "آهن" و "اسیدفولیک" بوده و مصرف آن می‌تواند کمبود آهن را تا حدی در بدن جبران کند. کمبود آهن در کودکان و بزرگسالان با احساس خستگی، اختلال در تمرکز و ضعف عمومی مشخص می‌شود. اسید فولیک نیز یکی از ویتامین‌های ضروری است که بدن قادر به ساخت آن نیست و نیاز به آن در افراد مسن، ورزشکاران و خانم‌ها در دوران بارداری و شیردهی، افزایش می‌یابد. اسید فولیک برای جلوگیری از نقص‌های جنینی، ضروری است.
نام‌های دیگر، موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی

نام‌های دیگر
-
موارد مصرف رفع کم خونی
عوارض مشکلات گوارشی مانند اسهال ، یبوست، سوزش سردل یا استفراغ، اختلالات سیستم عصبی مرکزی، حساسیت های پوستی، تغییر رنگ مدفوع، تغییر رنگ دندان‌ها
تداخل دارویی داروهای ضد درد یا ضد روماتیسم (مانند سالیسیلات‌ها و فنیل بوتازون) ، داروهای ضد تشنج، تتراسیکلین ، کلستیرامین ، داروهای حاوی کلسیم، منیزیم و آلومینیوم ، پنیسیلامین، متیل دوپا، لودوپا، آنتی‌بیوتیک‌های فلوروکینولونی مانند سیپروفلوکساسین ، لووفلوکساسین، نورفلوکساسین و افلوکساسین، داروهای ضد صرع

مقدار و نحوه مصرف کپسول فروفورت گاین
مقدار دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک تعیین گردد. به طور معمول برای بزرگسالان و کودکان بالای 6 سال یک کپسول در روز مصرف می‌شود. در موارد کمبود شدید آهن در بزرگسالان و نوجوانان بالاتر از 15 سال و یا با وزن بیشتر از 50 کیلوگرم، مقدار مصرف ممکن است 2 یا 3 کپسول در شروع درمان باشد. کپسول فروفورت گاین باید به صورت ناشتا و یا با معده خالی در هنگام صبح (حدود یک ساعت قبل از صبحانه) و یا در فاصله زمانی مناسب، حدود 2 ساعت قبل و یا بعد از غذا مصرف شود. دوره درمان بر اساس شدت کم خونی و نیاز فردی معمولا 3 تا 6 ماه است که ممکن است در برخی موارد طولانی‌تر نیز گردد.

نکاتی که در رابطه با مصرف کپسول فروفورت گاین باید بدانید
افرادی که مشکلاتی نظیر هموکروماتوز دارند، نباید از این دارو استفاده کنند. هر نوع سابقه حساسیت دارویی که داشته‌اید، به پزشک اطلاع دهید. دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و طبق دوره درمان توصیه شده، مصرف کنید. قبل از مصرف این دارو، فهرست کلیه داروهای مصرف خود را در اختیار پزشک قرار دهید. ممکن است برخی از داروها با داروی زاکسیم تداخل داشته باشند. اگر یک نوبت را فراموش کردید، به مجردی که به یاد آورید مصرف کنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده و به برنامه منظم دارویی‌تان برگردید. مقدار دارو را دو برابر نکنید. مصرف این کپسول طی دوران بارداری و شیردهی جهت درمان کمبودهای آهن و اسید فولیک، مطابق با دستور پزشک انجام می‌گیرد. به دلیل امکان تغییر تیره رنگ مدفوع، آزمایش وجود خون مخفی در مدفوع ممکن است مثبت شود. مواد موجود در قهوه، چای، شیر و نوشیدنی‌های کولا از جذب آهن به درون خون جلوگیری می‌کنند. در صورتیکه مبتلا به بیماری‌های شدید کلیوی و یا زخم‌های روده‌ای هستید، قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید.
کم خونی را با روش‌های خانگی درمان کنید
در مواردی که کم خونی شدید باشد این داروهای حاوی آهن و اسید فولیک هستند که به کمک بیمار رفته و با خونسازی در بدن، مشکل کم خونی را رفع می‌کنند. در شرایطی که کم خونی خفیف باشد می‌توان از درمان‌های خانگی برای بهبود آن بهره برد. خوراکی‌های مختلفی برای رفع کم خونی وجود دارند که در لینک‌های زیر به معرفی آن‌ها پرداخته‌ایم.
بیشتر بدانید:
خوردن چه غذاهایی برای کم خونی مفید است؟ درمان خانگی کم خونی (درمان کم خونی در طب سنتی) امیدوارم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. درصورتی که تجربه مصرف این دارو را داشته و دیدگاهی در این باره دارید، نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای این مقاله در قسمت "ارسال نظر" با ما در میان بگذارید.
صفورا دادخواه

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/97750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ محسن چاوشی به نام «شاه مقصود» برای طرفدارانش

آتش‌سوزی مهیب اطراف بیمارستان هفت‌تیر در منطقه شهرری

تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد

شناسایی و دستگیری داوطلبان متخلف آزمون‌های روز اول کنکور 1403

هوای تازه/ نه اژدهاست که کرم شب است اسرائیل

4گوشه دنیا/ کشف کلاه‌خودی از 2500 سال قبل

نماهنگ سرود «حریفت مُنُم»

فرار کردن اسب‌ها در مرکز لندن

غذایی لذیذ برای خوش خوراک ها و فست فود خورها

افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

صدای این خواننده دل همه رو برد!

کاهش 14 درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی

رادان: تمام آبرویمان را برای دین و ارزش‌های اسلامی می‌گذاریم و از این راه عقب‌نشینی نخواهیم کرد

پورعباس: کنکور در سلامت کامل برگزار شد

لحظات حساس از نجات نوزاد سه روزه توسط اپراتور هلال احمر

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

عطر کیک هل و گلاب تمام خانه را پر کرد!

آشنایی با سندرم حساسیت ناشی از دارو (DRESS)

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

اولین واریزی مالک جدید به بازیکنان پرسپولیس

سندروم ژاوی همه‌گیر شد؛ تمدید 3ساله کونسیسائو

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مرگ دردناک مرد تبریزی زیر چرخ های قطار مسافربری

آتش سوزی گسترده در هند؛ شش نفر کشته شدند