آریا بانو

آخرين مطالب

ابتکار اعلام کرد

برنامه‌های نوین دولت برای تغذیه و پیشگیری از بیماریها/ بهبود شرایط بهداشتی سلامت زنان ایران گفتگو

  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به مصوبه ستاد ملی زن و خانواده گفت: این مصوبه ماه گذشته جهت نشاط و برنامه‌ریزی در 16 محور توسط دولت ابلاغ شد و اکنون در حال اجراست.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در پویش ملی ارتقاء و نشاط سلامت بانوان که به مناسبت هفته سلامت زنان صبح امروز شنبه 28 مهرماه در پارک لاله برگزار شد، گفت: معاونت بسیاری از سیاستهای خود را پیگیری می‌کند تا این مصوبه در همه شهرها و روستاها اجرا شود.
وی افزود: در همین راستا باید شهرداری و شوراها به منظور توان افزایی و حمایت از ایجاد فضاهای ورزشی برای بانوان، همگام با برنامه‌های دولت حرکت کنند تا همه زنان علاقه مند به ورزش بتوانند به این پویش بپیوندند.
برنامه‌های نوین دولت برای تعذیه و پیشگیری از بیماریها
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: امید است تا بتوانیم در زمینه‌های مختلف تغذیه، سلامت و پیشگیری از بیماریها تلاش‌های بیشتری داشته باشیم که در این زمینه هم دولت برنامه‌های نوینی مد نظر دارد.
افزایش امید به زندگی زنان از 55 به 76 سال بعد از انقلاب
به گفته ابتکار بهبود شرایط بهداشتی سلامت زنان ایران در طول 40 سال رشد چشمگیری داشته به طوریکه امید به زندگی قبل از زمان انقلاب در زنان 55 سال بود این در حالیست که امید به زندگی زنان اکنون به 76 سال افزایش داشته است.
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری معتقد است که برنامه ریزی برای سلامت کشور برنامه وسیع و گسترده‌ای است که با مشارکت مردم به سرانجام می‌رسد و باید با تلاش و همکاری جامعه این مسیر را ادامه دهیم.
ابتکار در ادامه با اشاره به وضعیت ورزش دختران مقطع ابتدایی گفت: باتوجه به اینکه ورزش دختران مقطع ابتدایی در سالهای گذشته از برنامه درسی دختران جا مانده بود با اقدام به موقع بطحایی (وزیر ورزش) توانستیم با آموزش معلمین در تابستان سال گذشته مجدداً آموزش و تربیت بدنی را به برنامه درسی دوران ابتدایی دختران بازگردانیم که این دستاوردها با همکاری و مشارکت مادران، اولیاء و زنان سرافراز ایران زمین به دست آمده است.
کم‌تحرکی کارمندان و زنان خانه‌دار عامل اصلی بیماریهای متابولیکی و قلبی و عروقی در آنها
ابتکار در ادامه با بیان اینکه مهمترین بیماری های جوامع صنعتی به دلیل کم تحرکی بروز یافته خاطرنشان کرد: کم تحرکی میان کارمندان و زنان خانه‌دار به عنوان یک عامل اصلی بروز بیماری‌های متابولیکی، دیابت افسردگی و بیماری های قلبی عروقی عمل می کند.
وی با بیان اینکه ورزش درمانی برای همه بیماری‌هاست: افزود یک ساعت پیاده روی در طبیعت معادل یک قرص کاهش فشار خون عمل می کند و به همین دلیل امروزه بسیاری از پزشکان در نسخه‌های خود برای بیماران ورزش تجویز می‌کنند.
ابتکار در ادامه ضمن قدردانی از وزارت ورزش و جوانان به منظور ارتقاء و گسترش ورزش بانوان ایرانی برنامه‌های بسیاری در این عرصه انجام داده‌اند گفت: لازم است که از دختران مدال آور بازی های پارالمپیک، بازی‌های پارآسیایی و تیم نوجوانان، فدراسیون، کمیته ملی المپیک و تمام زنان قهرمان ایرانی تشکر ویژه داشته باشم.
ابتکار خاطرنشان کرد: برای اولین بار یک سوم از ورزشکاران اعزامی به این بازیها را ورزشکاران زن تشکیل می‌دادند و از این بین یک سوم از ورزشکاران زن هم توانستند برای کشور کسب مدال کنند.
ابتکار معتقد است که زن ایرانی می‌تواند در عرصه‌های سلامت و ورزش همگانی فعالیت داشته باشد در همین راستا همه تلاش خود را می‌کنیم تا این جریان ملی و ورزش را که عامل سلامت جسم و روان است را در سراسر کشور انجام دهیم.
به گزارش ایسنا، باستانی معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز در این مراسم گفت: این برنامه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و هفته تربیت بدنی با همکاری وزارت ورزش و جوانان، شهرداری، مشاور شهردار در امور خانواده و وزارت بهداشت و وزارت کشور برگزار شده است.
به گفته وی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به دنبال فرصت مناسبی برای توجه به سلامت جسمی، اجتماعی و روان زنان و همچنین دستیابی به جامعه سالم تلاش و برای رسیدن به این مهم از فرصتها استفاده می‌کند.
معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان متولی اجرای مصوبه ستاد ملی زن در برنامه ملی ارتقاء سلامت زنان و دختران است و این برنامه را به این منظور تدارک دیده گفت: فرصت مناسبی است تا این برنامه در سراسر کشور اجرا شود، هدف از این برنامه سنجش سلامت و غربالگری سرطان سینه در پارک‌های بانوان و برنامه های آموزشی تدارک دیده است.
در ادامه این برنامه فریبا محمدیان، معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ضمن قدردانی از زنان ورزشکار ایرانی در مسابقات بین المللی گفت: دختران ورزشکار ایرانی سهم بسزایی در اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی به خود اختصاص دادند.
وی افزود: همچنین در المپیک نوجوانان دختران ورزشکار توانستند در کنار برادران خود بار دیگر برای تاریخ ورزش ایران افتخار بیافرینند.
به گفته وی برنامه ملی ارتقای نشاط زنان و دختران با تمهیدات معاونت امور زنان تحت عنوان "برنامه ملی سنجش قامت و آموزش حرکت بانوان روستایی" در حال اجراست.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/96268/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری