آریا بانو

آخرين مطالب

دبیرکل سازمان ملل:

جایگزین ها برای کشت غیرقانونی مواد مخدر ارتقا یابد اقتصادي

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - تهران- دبیرکل سازمان ملل در پیامی به مناسب روز موادمخدر، خواستار ارتقا بخشیدن جایگزین ها برای کشت غیرقانونی مواد مخدر و توقف قاچاق و جرم سازمان یافته در این رابطه شد و این اقدامات را در راستای تلاش برای دستیابی به آرمان های توسعه پایدار دانست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در پیام «آنتونیو گوارش» که امروز سه شنبه در مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در تهران قرائت شد، آمده است: چالش های مواد مخدر از پیچیده ترین معضلاتی هستند که با آنها رو به رو هستیم؛ چراکه تاثیرات گسترده ای بر سلامت و رفاه، خانواده ها و جوامع، امنیت و توسعه پایدار می گذارند.
دبیرکل سازمان ملل در این پیام آورده است: همان طور که به اتفاق آرا در سند برآیند اجلاس ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ٢٠١6 تاکید شد، پرداختن به آن چالش ها نیازمند توجهی جامع از بسیاری جوانب است؛ توقف شبکه های جرم سازمان یافته و قاچاقچیان مواد مخدر نیازمند همکاری های بین المللی و پاسخ های موثر انتظامی با رعایت کامل حقوق بشر و طبق استانداردهای جهانی است.
دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر اینکه در عین حال باید رویکردهای علمی به پیشگیری، درمان و حمایت داشته باشیم، اعلام کرده است که سند برآیند اجلاس ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد بر گام های ملموس و مشخص برای اقدامی متوازن تاکید می کند که ریشه در اصل مسئولیت مشترک دارد؛ این سند همچنین به نحوی قابل انعطاف است که کشورها می توانند سیاست های ملی مواد مخدر خود را طبق نیازها و اولویت های خود پیاده کنند.
گوترش تاکید کرده است: راه حل های ساده ای در این زمینه وجود ندارد؛ اما بر اساس تجربه خود اعتقاد راسخ دارم که می توانیم مسیر بهتری را برای مبارزه با مشکل جهانی مواد مخدر در پیش گیریم.
گوترش اضافه کرده است: بر اساس چارچوب های بین المللی توافق شده و با استفاده از توافق اتخاذ شده در اجلاس ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد از کشورها می خواهم خدمات پیشگیری، درمان بازتوانی و بازگشت به جامعه را ارتقا بخشند، از دسترسی به داروهای تحت کنترل اطمینان حاصل و در عین حال از انحراف و سوءمصرف جلوگیری کنند که همه این اقدامات نیازمند مساعدت عالی و گسترده است.
* دوران نوجوانی برهه ای خطرناک برای شروع مصرف مواد مخدر است
«یوری فدوتوف» مدیر اجرایی دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد نیز در پیامی با اشاره به شعار امسال روز جهانی موادمخدر مبنی بر «ابتدا گوش کن»، دوران نوجوانی را برهه ای خطرناک برای شروع مصرف مواد مخدر دانست.
در این پیام که در مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در تهران قرائت شد، آمده است: تحقیقات نشان می دهد دوران نوجوانی برهه ای خطرناک برای شروع مصرف مواد مخدر است و با شکستن زنجیره عوامل اجتماعی، روانشناختی و عصب شناختی و نابرابری هایی که سبب افزایش آمادگی افراد برای اختلالات مصرف مواد می شود، می توان به جوانان برای داشتن زندگی ایمن و سالم کمک کرد.
این بیانیه می افزاید: وقتی صحبت از زندگی و آینده نسل بعدی است، پیشگیری بهتر از درمان است و با گوش دادن به نیازهای کودکان و جوانان، می توانیم از راه پیشگیری به امنیت، سلامت و رفاه آنها کمک کنیم تا این گروه بتواند ظرفیت های خود را بهتر بشناسد.
در پیام فدوتوف تاکید شده است: جوامع انسانی می توانند در شرایط بهتری به سر برند، چنانچه منابع بیشتری به حمایت از استراتژی های علمی پیشگیری از مصرف مواد تخصیص داده شود. این استراتژی ها شامل سرمایه گذاری صحیح و موثر خانواده ها، مدارس و جوامع در رابطه با پیشگیری از مواد است.
این بیانیه می افزاید: پیش از هر کس دیگری سیاستگذاران و پس از آنان شهروندان، والدین، معلمان و جوانان می توانند دست در دست هم برای پیشگیری از سوءمصرف مواد تلاش کنند و به پیشبرد آرمان های توسعه پایدار یاری رسانند.
در بیانیه فدوتوف تصریح شده است: دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد متعهد می شود تا با همکاری کشورها برای پیشبرد رویکردهای متوازن، مردم محور و جامع و در راستای کنوانسیون های جهانی کنترل مواد مخدر نسبت به چالش های مواد مخدر تلاش کند.
در این بیانیه آمده است: جامعه بین المللی به طور مداوم درگیر مشکلات فراوانی در راه رسیدن به جهانی عاری از سوءمصرف مواد مخدر است و وجود بحران مواد افیونی و دیگر مسائل ضروری مرتبط با مصرف مواد مخدر با مواردی همچون خلأهای موجود در خدمات اجتماعی که سلامت بسیاری از افراد را از لحاظ کمک های مورد نیازشان در مضیقه گذاشته است؛ قاچاق و کشت غیرقانونی مواد، جرم و خشونت و چالش های توسعه محور مربوط به آن و درگیری و تروریسم ترکیب شده اند.
به گزارش ایرنا، مراسم سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور، سرتیپ پاسدار اسکندر مومنی جانشین فرماندهی نیروی انتظامی، سیدمحمدعلی افشانی شهردار تهران، تقی رستم وندی رئیس سازمان اجتماعی کشور، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور، علی اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی کشور، جمعی از سفیران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی از سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه اعتیاد در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.
*3070*3229*1834

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/54541/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟