آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی پسته ای خانه داري

طرز تهیه شیرینی پسته ای
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شیرینی پسته ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که ظاهری شیک و مجلسی دارد یک گزینه بسیار مناسب برای شیرینی پذیرایی می باشد و می توانیم از آن در مهمانی های کوچک یا حتی مجالس مهم خود استفاده کنیم. یکی از مهم ترین مشکلاتی که در تهیه شیرینی پسته ای وجود دارد این است که پس از اینکه شیرینی پخت، روی ان ترک های ایجاد می شود که باعث می شود زیبایی شیرینی کمتر به چشم بیاید. با این دستور می توانید شیرینی پسته ای را به روشی تهیه کنید که به هیچ وجه پس از پخت ترک بر نمی دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم شیرینی پسته ای آرد سفید 350 گرم پودر پسته 250 گرم پودر قند 200 گرم روغن جامد 220 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد دستور پخت شیرینی پسته ای مرحله اول برای تهیه شیرینی پسته ای خوشمزه ابتدا آرد را داخل کاسه ای می ریزیم و پودر پسته را به همراه پودر قند به آن اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روغن جامد را داخل کاسه ای می ریزیم. مرحله دوم در ادامه زرده تخم مرغ را به روغن جامد می افزاییم و با همزن برقی آن ها را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد، پودر قند و پودر پسته را کم کم در سه مرحله به مخلوط روغن اضافه می کنیم. مرحله سوم برای مرحله اول که اضافه می کنیم با دور متوسط همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم و برای مرحله دوم که مخلوط آرد را می افزاییم با لیسک مواد را مخلوط می کنیم و در مرحله سوم با دست مواد را خوب ورز می دهیم تا مواد حالت پودر به خود بگیرد. مرحله چهارم مواد منسجم نیست نگران نباشد.با استفاده از چرخ گوشت مواد خمیر را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و با دست مجددا ورز می دهیم تا منسجم شود و به شکل یک دایره تقریبا بدون ترک خوردگی بشود. مرحله پنجم سپس به اندازه یک گردو از خمیر را بر می داریم و با کمک دست ها آن را به صورت یک دایره حالت می دهیم اگر دایره بدون ترک خوردگی بود، از ورز دادن مجدد جلوگیری می کنیم. در ادامه روی صفحه کار پلاستیک قرار می دهیم. مرحله ششم سپس خمیر را در وسط آن قرار می دهیم و یک پلاستیک نیز روی خمیر می گذاریم و با وردنه روی آن می کشیم تا خمیر پهن شود و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند.بعد خمیر را از داخل یخچال خارج می کنیم. مرحله هفتم سپس سینی فر را از داخل فر بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و با قلمو آغشته به روغن روی کاغذ را چرب می کنیم و خمیر را قالب می زنیم. مرحله هشتم سپس با فاصله آن ها را داخل سینی می چینیم و در طبقه وسط فر سینی را می گذاریم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزند.شیرینی پسته ای ها را بعد پخت از داخل فر بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم و نوش جان کنید.

شیرینی پسته ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که ظاهری شیک و مجلسی دارد یک گزینه بسیار مناسب برای شیرینی پذیرایی می باشد و می توانیم از آن در مهمانی های کوچک یا حتی مجالس مهم خود استفاده کنیم. یکی از مهم ترین مشکلاتی که در تهیه شیرینی پسته ای وجود دارد این است که پس از اینکه شیرینی پخت، روی ان ترک های ایجاد می شود که باعث می شود زیبایی شیرینی کمتر به چشم بیاید. با این دستور می توانید شیرینی پسته ای را به روشی تهیه کنید که به هیچ وجه پس از پخت ترک بر نمی دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پسته ای
آرد سفید350 گرم
پودر پسته250 گرم
پودر قند200 گرم
روغن جامد220 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
دستور پخت شیرینی پسته ای
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پسته ای خوشمزه ابتدا آرد را داخل کاسه ای می ریزیم و پودر پسته را به همراه پودر قند به آن اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روغن جامد را داخل کاسه ای می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه زرده تخم مرغ را به روغن جامد می افزاییم و با همزن برقی آن ها را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد، پودر قند و پودر پسته را کم کم در سه مرحله به مخلوط روغن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
برای مرحله اول که اضافه می کنیم با دور متوسط همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم و برای مرحله دوم که مخلوط آرد را می افزاییم با لیسک مواد را مخلوط می کنیم و در مرحله سوم با دست مواد را خوب ورز می دهیم تا مواد حالت پودر به خود بگیرد.
مرحله چهارم
مواد منسجم نیست نگران نباشد.با استفاده از چرخ گوشت مواد خمیر را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و با دست مجددا ورز می دهیم تا منسجم شود و به شکل یک دایره تقریبا بدون ترک خوردگی بشود.
مرحله پنجم
سپس به اندازه یک گردو از خمیر را بر می داریم و با کمک دست ها آن را به صورت یک دایره حالت می دهیم اگر دایره بدون ترک خوردگی بود، از ورز دادن مجدد جلوگیری می کنیم. در ادامه روی صفحه کار پلاستیک قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس خمیر را در وسط آن قرار می دهیم و یک پلاستیک نیز روی خمیر می گذاریم و با وردنه روی آن می کشیم تا خمیر پهن شود و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند.بعد خمیر را از داخل یخچال خارج می کنیم.
مرحله هفتم
سپس سینی فر را از داخل فر بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و با قلمو آغشته به روغن روی کاغذ را چرب می کنیم و خمیر را قالب می زنیم.
مرحله هشتم
سپس با فاصله آن ها را داخل سینی می چینیم و در طبقه وسط فر سینی را می گذاریم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزند.شیرینی پسته ای ها را بعد پخت از داخل فر بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم و نوش جان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/504057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر

خواهش لاپورتا از ژاوی؛ مربی بزرگ نیست، بمان!

فیلیپین نخستین حریف دختران والیبالیست در آسیا

تیم رویایی 4 نفره لامین یامال ستاره جوان بارسلونا

حضور در بازی‌های 2024 چقدر هزینه دارد؟

14 گل رونالدینیو که جهان را شوکه کرد

دریبل دیدنی «امباپه» در بازی شب گذشته مقابل لوریان

10 گل شگفت انگیز آرسنال توسط تیری آنری

درخواست ژاوی از ستاره بارسا

لیورپول با این کاپیتان به جایی نمی‌رسد

ستاره ناکام رئال در ترکیب اصلی

اعتراف جالب خانم مجری جنجالی صداوسیما جلوی مردم

ادامه واکنش‌ها به سخنان جنجالی مدیر «نماوا»

«تشریفات ساده»، تلفیقی از تئاتر و سینما

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

مهاجرت با ویزای جعلی

رقص دیدنی حامد آهنگی و یوسف صیادی با آهنگ معروف مایکل جکسون که پربازدید شد

رونمایی ستاره سادات قطبی از پسر همسرش شهرام شکیبا / این همه شباهت پدر پسری مگه داریم باورتان نمی شود

نگاهی به پوشش متفاوت مبینا نصیری در جشن تولد 34 سالگی اش / ست لباسش جلب توجه کرد

اولین صحبت های سینا مهراد درباره سکانس صیغه با شکلات در «آقازاده» که جنجالی شد!

اعلام محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور

کشف سکه‌های دوره اشکانی از مسافر قطار

آخرین آمار توزیع کارت کنکور اعلام شد

نحوه مصاحبه ایلان ماسک با افراد جدید هنگام استخدام

ویدیویی با بازدید میلیونی؛ تمساح‌ها از چه چیزی وحشت دارند؟

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

لیورپول با این وضع جایی در کورس قهرمانی ندارد

رکورد لیگ برتر شکست؛ بیشترین گل زده تاریخ

خیابانی: در مورد ساخت ورزشگاه، به مردم راست بگویید

هشدار تن‌هاخ به ستاره یونایتد

خیابانی: استقلال و پرسپولیس بی‌صاحب هستند

خیابانی: از جان استقلال و پرسپولیس چه میخواهید؟

فصل رویایی امباپه؛ رئال منتظر فوق ستاره

ستاره لیورپول تحمل دیدن باخت را نداشت

عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی

بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد

گفت و گوی دو خواهر کول بر در سریال نون خ 5

اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش روشن شد!

فرهاد قائمیان: تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه مخرب است

چهره ها/ نجم الدین شریعتی در چایخانه حرم امام رضا(ع)

خنده‌دارترین و عجیب ترین زیرنویس صداوسیما در سریال هفت سر اژدها شبکه سه

قابی دیدنی و متفاوت که بهنوش طباطبایی بازیگر پُرحاشیه از خود در حرم امام رضا(ع) منتشر کرد

الان خودرو بخریم یا نه؟/ پیش‌بینی جدید یک کارشناس درباره قیمت خودرو در سال 1403

از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!

خوانندگی اختصاصی محسن یگانه برای طرفدار کوچکش

رییس سازمان سنجش: برخی ابزارهای جاسوسی کنکور را در بدن کار گذاشتند

قوه قضاییه: حکم اعدام توماج صالحی بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی است