پلو استانبولی غذایی با طرفدارای خاص خود
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم
برنج 3 پیمانه
300 گرم پیاز متوسط ساطوری شده
یک عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده
2 تا 3 عدد سیب زمینی متوسط نگینی
2 قاشق رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
روش تهیه
1. 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
2. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجهفرنگی و سیبزمینی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به جوش آید.
3. برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس به آن آب جوش اضافه کنید، به اندازهای که تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را زیاد کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4. هنگامی که آب پلو بخار شد و روی آن سوراخهای ریزی ایجاد شد، شعله را کم کرده و درِ قابلمه را ببندید تا دم بکشد. پس از اینکه پلو پخت، روغن باقیمانده را روی پلو و اطراف آن بدهید و پس از 3 تا 4 دقیقه آن را بکشید.
-
سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴:۰۲
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/503837/