آموز تهیه تارت سبزیجات خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
4 لیوان آرد
2 لیوان آب ولرم
مایه خمیر 1قاشق غذاخوری سرصاف
شکر1قاشق غذاخوری سرصاف
1 قاشق چایخوری نمک
1/3 لیوان روغن
کنجد وسیاهدانه و زرده تخم مرغ برای رومال
مواد میانی
پیاز1عدد متوسط
سیب زمینی 2عدد کوچیک
3 عدد قارچ
هویج رنده شده 1عدد بزرگ
سویا نصف لیوان(اختیاری)
1 عدد بادمجون
1 عدد کدو
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
فلفل خوشه ای 1عدد کوچیک
ادویه(نمک،فلفل سیاه، ادویه مجبوسی)به مقدار لازم
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
مراحل
ابتدای دستور بگم که مواد میانی رو میتونید به دلخواه تغییر بدید یا کلا میتونید با کوشت هم درست کردید اگه از سبزیجات بدتون میاد ولی درکل خمیر بسیار خوبی داره این تارت ومن این تارت با دستور دوست خوبمون صفورا دبیری عزیز درست کردم. ♦️واگر مقدار مواد واستون زیاده میتونید مواد نصف کنید ودرست کنید
2لیوان آرد+آب ولرم+مایه خمیر+نمک+شکر رو باهم مخلوط میکنیم وکنار میزاریم تا خمیر مایه عمل بیاد وپف کنه وبعد یک لیوان آرد (یک لیوان آخر رد کم کم به مواد اضاف میکنیم)و روغن رو اضاف کرده دستتون رد چرب کنید وپنج دقیقه ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد که بدست نچسبه. ♦️نکته : (این خمیر یه خورده چسبندگی دارد آرد زیادی اضاف نکنید که سفت میشه). ♦️این خمیر نیاز به استراحت نداره با این حال پف خیلی خوبی داره
♦️مواد میانی♦️ پیاز را خلالی یا نگینی خرد میکنیم وتفت میدیم بعد سیب زمینی وفلفل دلمه ای و فلفل خوشه ای اضاف میکنیم یه تفت کوچولویی میدیم بعد قارچ اضاف میکنیم تفت میدیم تا آب قارچ تبخیر شود کدو وبادمجون نکینی خرد میکنیم وبا هویج رنده شده اضاف میکنیم ودر آخر سویا رو اضاف میکنیم وادیه ها ورب اضاف میکنیم تفت میدیم که رنگ رب باز بشه ومیزاریم کنار که از داغی بیفته
کف و دیواره قالب رو چرب میکنیم یه مقدار از خمیر جدا میکنیم وکنار میزاریم وبقیه خمیر رو کف قالب پهن میکنیم تا دیواره قالب رو بگیره اضافه های خمیر رو میگیریم وبا چنگال سوراخ سوراخ میکنیم که موقعه پخت پف نکنه بعد روی خمیر سس کچاپ میزنیم ومواد میانی رو میریزیم روی خمیر و وصاف میکنیم (در این مرحله میتونید پنیر پیتزا هم اضاف کنید)
وبعد اون مقدار خمیری که جدا گذاشتیم رو پهن میکنیم و بصورت نوار های باریک برش میزنیم وبصورت یکی زیر ویکی رو نوارها رو از روی هم رد میکنیم که مربع های کوچیک تشکیل بشه وبعد زرده تخم مرغ رو با برس روی نوارها میزنیم کنجد یا سیاهدانه میپاشیم ودر فر با درجه حرارت180بمدت 20_30دقیقه میزاریم بپزه(واسه فر من 20دقیقه کافی بود) نوش جان
-
سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳:۳۴
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/503833/