آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه بورک اسفناج میان وعده معروف ترکیه ای خانه داري

طرز تهیه بورک اسفناج میان وعده معروف ترکیه ای
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله دلگرم / بورک اسفناج یک پیش غذا یا میان وعده معروف در ترکیه است که در سایر کشورها نیز طرفدارانی دارد. البته بورک انواع مختلفی دارد. بورک اسفناج را با خمیر یوفکا درست می کنند و از آنجایی که با ذائقه ی ما ایرانی ها جور است، در ایران نیز تهیه می شود. اگر می خواهید یک میان وعده ی جدید برای اعضای خانواده درست کنید، پیشنهاد می کنیم که حتما این بورک را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج:
300 گرم اسفناج تازه
8 ورق خمیر یوفکا مستطیلی
2 قاشق غذاخوری پر پنیر لبنه یا خامه ای
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
1 قاشق پنیر پارمزان
1/2 پیمانه شیر
1/3 پیمانه روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه بورک اسفناج:
اولین مرحله برای تهیه بورک اسفناج، پختن اسفناج است. ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و بشویید. سپس در صورت دلخواه آن را خرد کنید و یا درسته آن ها را در قابلمه بریزید و همراه با آب بگذارید تا بپزد.
توجه داشته باشید که برای پخت اسفناج لازم نیست آب زیادی بریزید بلکه فقط حدود یک سوم فنجان آب برای پخت آن ها کافیست. این مقدار را در قابلمه بریزید و اسفناج ها را در قابلمه بریزید تا نچسبند. حالا درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزند.
اسفناج نیاز به پختن زیادی نداشته و حدود 5 دقیقه برای آن کافیست. وقتی مشاهده کردید که اسفناج ها نرم شدند و حجمشان را از دست دادند، درب قابلمه را بردارید تا آب آن ها کشیده شود.

آریا بانو

چطور بورک اسفناج درست کنیم ؟
حالا اسفناج های پخته شده را با پیاز داغ تفت دهید تا آب اضافی اسفناج ها بخار شود و از حالت آبکی بودن درآید. وقتی مواد وارد مرحله سرخ شدن شد، پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود.
وقتی پنیر به طور کامل آب شد، شعله گاز را خاموش کنید. توجه داشته باشید که پنیر پارمزان نمکی است و دیگر نیازی به اضافه کردن نمک نیست. فلفل هم سلیقه ای است و در صورت دلخواه می توانید اضافه کنید.
وقتی مواد کمی سرد شد، پنیر خامه ای یا پنیر لبنه را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حالا مایه بورک آماده است و باید به سراغ پیچیدن آن ها بروید. اما قبل از آن موادی را آماده می کنید که قرار است خمیر یوفکا را به آن آغشته کنید. با این کار هم از خشک شدن و ترک خوردن خمیر جلوگیری می کنید و هم طعم خوبی به بورک ها می دهید.
برای تهیه این مواد، شیر، تخم مرغ، روغن و کمی نمک را با هم مخلوط کنید. حالا یک لایه از خمیر یوفکا را روی تخته آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را به وسیله فرچه به این مواد آبکی آغشته کنید.
سپس مخلوط اسفناج را وسط آن بگذارید و به صورت لوله ای ببندید. می توانید برای زیباتر شدن بورک ها، لوله ها را رول کنید و آن ها را به شکل دایره ای درآورید. حالا کف یک ظرف را چرب کنید و بورک ها را مانند تصویر زیر در آن بگذارید.
آموزش پخت بورک اسفناج
روی تمام بورک هایی که در ظرف چیدید، مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید. حالا به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه آن را در فر که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا بپزد و لایه های خمیر ترد شوند.
حالا درب فر را باز کنید و دوباره بورک ها را به مایه ای که از قبل رست کرده بودید آغشته کنید و گریل را به مدت 5 تا 10 دقیقه روشن کنید تا بورک ها ترد و طلایی شوند. بورک ها آماده هستند و می توانید آن ها را در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/503827/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر

بلژیک مغلوب دانش‌آموزان ایران شد؛ هلند حریف یک‌هشتم نهایی

مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست

پاکسازی کمپ مهاجران در پاریس در فاصله کوتاه باقیمانده تا المپیک

بن بست فوتبالی عربستان و گران ترین تیم تاریخ آسیا؟

جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه

ترین‌های هفته؛ تیر دروازه های هفته بیست‌و‌چهارم لیگ برتر

بازی اسم و فامیل مدیران تراکتور به قیمت پراندن یک جام دیگر

اسنایدر:‌ امیدوارم یونایتد با پنج گل در فینال شکست بخورد

کارهایی که باعث برگشت روح به جسم تجربه گر مرگ شد

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

«تتلو» در دومین جلسه دادگاه: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم

نماهنگ خاطره انگیزی با صدای زنده یاد ناصر عبداللهی

نخستین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شد

سبک جدید از فوتبال دستی

نمایی از کوه رینیر آمریکا

یکی از عمیق ترین تالاب های تایلند

حکمت/ روزى تقسیم شده و اجل حتمى است...

داستانک/ مترسکی برای فرار پرندگان

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی به روشی ساده و سریع

علت بی حسی پا پس از جراحی دیسک کمر

این ویتامین‌ها را بخورید؛ لاغر بمانید

دوش طولانی یا کوتاه؛ کدام یک بهتر است؟

ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد

ببینید دنیای کوانتوم چه قدر غیر قابل باوره!

داستانک/ دوستت دارم

شاعرانه/ چه خوش است با خیال تو نهفته رازکردن

استون ویلا جواب بایرن مونیخ را داد

جشن صعود در افغانستان با سرود ایرانی!

یحیی، گزینه اول و آخر نیمکت تراکتور

توضیح عبدالله ویسی در مورد بازیکن خبرساز فولاد

آخرین تمرین تیم ملی برای سهمیه جام جهانی

ادعای سان: تن‌هاخ آخر فصل اخراج می‌شود

پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان

نمایندگان ووشو ایران حریفان خود را در جام‌جهانی شناختند

پاسخ جالب چالهان‌اوغلو به میلانی‌ها پس از قهرمانی اینتر

اعلام شرایط ملی‌پوش شدن 2 وزن المپیکی و یک وزن غیر المپیکی

مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!

چرا همه مسعود ده نمکی را نقد میکنند؟

لیلا حاتمی شاید در ونیز

تا یه گندی میزنه خودش رو میزنه به خرس مردگی

نقش بازی کردن زنده یاد "رضا داوود نژاد"

اظهارات «تتلو» در دومین جلسه دادگاه: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم

واکنش وزارت بهداشت به ماجرای توزیع قلیان اکسیژن در کافه‌ها

ماجرای دختری که فوتش سوژه رسانه‌های معاند شده بود

لحظه ترسناک کنده شدن چرخ هواپیمای مسافربری هنگام برخاستن از روی باند

تصاویری پر بازدید از صحرای فوق‌العاده عربستان با رنگی خاص

حمله یک فیل به خودرو بازدید کننده ها در طبیعت

ترس کودکان هندی از دیدن پهپاد برای اولین بار