طرز تهیه چاتنی انبه هندی در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ چاتنی با چتنی مجموعهای از سسها یا چاشنیهای مختلف گفته میشود که در کشورهای جنوب آسیا و به خصوص کشور هند تهیه میشود. چاتنی میتواند در سبک و سیاق ترشی با پایه انواع میوهها و سرکه یا سسهایی بر اساس روغن خردل و ماست باشد. در بعضی مواقع هم چاتنیها به شکل دیپ تهیه میشوند. چاتنی انبه هندی یکی از معروفترین انواع چاتنی است که در آشپزخانه هندیها بسیار پرکاربرد است. دستور تهیه چاتنی انبه از نوع هندی کمی با دستورهای دیگر فرق دارد. در این مقاله ما طرز تهیه چاتنی انبه هندی را در اختیارتان قرار دادیم. این چاشنی را میتوانید در کنار انواع پنیر و غذاهایی مثل کتلت، کوکو یا داخل ساندویچ سرو کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چاتنی انبه هندی
انبه یکو نیم کیلوگرم
سرکه سفید500 میلیلیتر
شکر دانه ریز450 گرم
دانه زیره یک قاشق غذاخوری
دانه گشنیزدو قاشق چایخوری
دانه هل10 عدد
دانه نیجلادو قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
سیر (خرد شده)سه حبه
میخک هشت عدد
زنجبیل رنده شدهیک قاشق چایخوری
فلفل چیلی یک عدد
طرز تهیه چاتنی انبه هندی در خانه
مرحله اول
چاتنی به طیفی از سسها با چاشنیهای متفاوت و هیجانانگیز گفته میشود که در کشورهای جنوب آسیا به خصوص هند مورد استفاده قرار میگیرند. برای تهیه یک چاتنی انبه هندی خوشمزه و لذیذ ابتدا باید انبهها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس گوشت انبهها را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس سرکه و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر داخل سرکه حل شود. حدود هشت تا 10 دقیقه حرارت را بالا ببرید تا سرکه کمی بخار شود.
مرحله دوم
در همین حین زیره، گشنیز و هل را داخل یک تابه ریخته و کمی روی حرارت بو دهید تا معطر شوند. ادویههای هندی را داخل یک هاون ریخته و بکوبید. بذرها را هم کمی خرد کنید. سیر را به صورت ریز خرد کنید و فلفل چیلی را از وسط به دو نیم کرده و تخمهایش را جدا کنید و به کمک دست کمی خرد کنید. ادویهها، بذرها، سیر خرد شده و حبههای سیر درسته را همراه انبه، سایر مواد و دو قاشق چایخوری نمک به مخلوط سرکه اضافه کنید.
مرحله سوم
اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت و سی و پنج دقیقه حباب زده و غلیظ شوند. حرارت را خاموش کنید و 10 دقیقه بگذارید تا چانتی داخل قابلمه روی همان گاز بماند. چانتی را در حالیکه هنوز داغ است داخل دو تا سه شیشه بریزید. در شیشهها را ببندید و بگذارید تا خنک شوند. چاتنی انبه هندی شما آماده است و میتوانید آن را به عنوان یک سس خوشمزه در کنار غذاهایی مثل مرغ بریانی یا تالی هندی نوش جان کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه چانتی
روی شیشهها را برچسب بزنید تا در زمان استفاده راحتتر بتوانید چانتی را پیدا کنید.
چانتی را میتوانید تا 2 سال در جای خنک نگهداری کنید. بعد از گذشت یکی دو ماه طعم چانتی ملایمتر و بهتر خواهد شد.
منبع: bbcgoodfood
-
سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲:۵۶
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/503824/