آریا بانو

آخرين مطالب

مینو محرز: از سوئد واکسن کرونا وارد می‎کنیم خانواده

مینو محرز: از سوئد واکسن کرونا وارد می‎کنیم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / مسئول ارزیابی واکسن کرونای ایرانی گفت: واکسن سوئدی وارداتی با تکنولوژی Recombinant ساخته شده و مورد تایید است.
 مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در برنامه «تهران ما سلامت» رادیو تهران با اشاره به تزریق واکسن کرونای وارداتی طی روزهای آینده گفت: اولویت تزریق واکسن کرونا با کادر درمان است. اولویت دوم با افراد بالای 70 سال و بیماران دیابتی، قلبی و ریوی و افرادی است که سابقه بیماری زمینه ای دارند و بعد گروه های دیگر که بیشتر با مردم در ارتباط هستند در اولویت های بعدی قرار می گیرند. ولی اولین بخش از واکسن وارداتی بیشتر برای کادر درمان و افراد در معرض خطر کووید خطرناک استفاده می شود.
وی با اعلام این خبر که واکسن مذکوراز کشور سوئد وارد می شود گفت: این واکسن مدرنا نیست و واکسن کوبایی هم نیست چون واکسن کوبایی هنوز فاز آخر خود را طی نکرده است. این واکسن از سوئد وارد می شود و مورد تایید ما است.
مسئول ارزیابی واکسن کرونای ایرانی درباره ساخت واکسن در داخل کشور خاطرنشان کرد: واکسنی که 9 دی ماه اولین تست خود را انجام داد و مجوز کمیته اخلاق را دریافت کرد تحت نظر من و دو نفر از همکارانم است و در حال طی کردن فاز کارآزمایی بالینی است. هدف ما در کارآزمایی بالینی مرحله اول، بررسی عوارض است که داوطلبانی که تزریق بر روی آنها انجام شده خوشبختانه عوارض مشخصی نداشتند و نوبت دوم واکسن هم برای آنها تزریق شده است.
محرز با اشاره به اینکه تا امروز 30 نفر واکسن را دریافت کرده اند گفت: این واکسن به تدریج تزریق می شود و پس از تایید گروه نظارتی نفرات بعدی مورد تزریق واکسن آزمایشی قرار می گیرند. اگر مرحله اول موفقیت آمیز باشد مرحله دوم با 300 داوطلب به کار خود ادامه خواهد داد.
وی با اعلام این خبر که امروز دوشنبه 6 بهمن ماه تعداد بیشتری مورد تزریق قرار می گیرند گفت: افراد داوطلب پس از تزریق حدود 30 دقیقه تحت نظر هستند و بعد به هتل هدایت می شوند با گذراندن دوره ای6 یا 7 روزه به منزل می روند که در آنجا هم تحت کنترل کامل قرار خواهند گرفت. اگر مشکلی برای این افراد پیش بیاید با تلفنی که تحت اختیارشان است با دکتر و پرستار تماس می گیرند که خوشبختانه تا به امروز مشکل حادی پیش نیامده است.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه پس از ساخت واکسن هیچ داروی موثر جدیدی به بازار نیامده است گفت: پس از ساخت واکسن درمان کمرنگ شده است و داروهایی هم که به بازار آمدند موثر نبودند. کرونا درمان قطعی ندارد ولی درمان های علامتی بسیار به ما کمک می کند.
محرز درباره تکنولوژی واکسن سوئدی که قرار است برای کادر درمان استفاده شود خاطرنشان کرد: این واکسن Recombinant بوده و سابقه دار است اگرچه خیلی از این تکنولوژی استفاده نمی شده است. واکسن ایرانی از ویروس ضعیف شده ساخته شده است ولی یک سری از واکسن ها از ترکیب یک ویروس با ویروسی دیگر ساخته می شوند. این واکسن در اروپا و استرالیا ساخته شده و مورد تایید است.
وی با اظهار تاسف از افزایش آمار مبتلایان به کرونا در کشور گفت: جهش های ژنی ویروس کرونا نگران کننده است و فکر می کنیم شاید حتی واکسن ها به ویروس های جهش یافته جواب ندهند. خبرهای جالبی نداریم ولی تا زمانیکه همه واکسینه شوند و با جهش های بیشتر این ویروس مواجه شویم باید مصون بمانیم. هنوز استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی مداوم دست ها از مهمترین عوامل جلوگیری از کرونا است.
محرز با اعلام خبر افزایش مبتلایان به کرونا گفت: دورهمی ها بیشتر شده، تالارهای عروسی راه افتاده و افراد در کنار هم و بدون ماسک می نشینند و غذا می خوردند. اگر وضعیت به همین منوال پیش برود پیک چهارم را اواخر بهمن و اوایل اسفند خواهیم داشت. مردم خسته شده اند ولی در حال حاضر باید پروتکل ها را رعایت کرد تا پس از تزریق واکسن بتوان شرایط را کنترل کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/503818/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن