آریا بانو

آخرين مطالب

ذات‌الریه ناشی از کووید-19 مثل آتش‌سوزی پخش می‌شود گوناگون

ذات‌الریه ناشی از کووید-19 مثل آتش‌سوزی پخش می‌شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /باکتری‌ها و ویروس‌هایی مانند آنفولانزا که باعث بیماری ذات‌الریه می‌شوند می‌توانند در عرض چند ساعت در تمام ریه پخش شوند. در بخش مراقبت‌های ویژه این باکتری یا ویروس‌ها به وسیله‌ی آنتی‌بیوتیک و سیستم ایمنی بدن طی چند روز اول مهار می‌شوند اما محققان "موسسه‌ی پزشکی نورث وسترن"(Northwestern Medicine) در مقاله‌ای که 11 ژانویه در "نیچر" منتشر کردند می‌گویند،ذات‌الریه‌ای که کووید-19 ایجاد می‌کند متفاوت است.
به نقل از ساینس‌دیلی، کووید-19 به جای آن که به سرعت تمام بخش‌های ریه را درگیر کند در چند نقطه مستقر می‌شود. سپس با استفاده از سلول‌های ایمنی ریه در طول چند روز تا چند هفته مانند آتش‌سوزی‌های متعدد در بخش‌های مختلف یک جنگل، در تمام ریه پخش می‌شود.
همانطور که عفونت به آرامی در ریه پخش می‌شود آسیب‌هایی برجا می‌گذارد و باعث ایجاد تب، افت فشار خون، آسیب به کلیه‌ها، مغز، قلب و سایر اعضای بدن می‌شود.
نویسندگان این مقاله می‌گویند: عوارض بیشتر کووید-19 در مقایسه با سایر ذات الریه‌ها ممکن است به دلیل طولانی‌تر بودن مدت بیماری باشد و ربطی به شدت آن ندارد.
این اولین مطالعه‌ای است که در آن دانشمندان سلول‌های ایمنی ریه‌های بیماران مبتلا به کووید-19 را به صورت سیستماتیک تجزیه و تحلیل کرده و آنها را با سلول‌های بیماران مبتلا به ذات‌الریه ناشی از سایر ویروس‌ها و باکتری‌ها مقایسه کرده‌اند.
آزمایش دارویی برای درمان موارد تازه کشف شده در ذات‌الریه ناشی از کووید-19
برطبق نتیجه‌ی این بررسی‌ها دانشمندان اهداف جدیدی برای درمان سارس-کوو-2 و کاهش آسیب آن پیدا کردند. این اهداف سلول‌های ایمنی بدن هستند یعنی ماکروفاژها و سلول‌های T
این مطالعات نشان می‌دهد ماکروفاژها که برای محافظت از ریه استفاده می‌شوند می‌توانند توسط سارس-کوو-2 آلوده شده و به گسترش عفونت در ریه کمک کنند.
موسسه نورث وسترن در اوایل سال 2021 یک داروی آزمایشی برای درمان این موضوع در بیماران ذات الریه ناشی از کووید-19 آزمایش خواهد کرد. دارویی که آزمایش می‌شود پاسخ التهابی این سلول‌های ایمنی را متوقف می‌کند. بنابراین روند ترمیم ریه آسیب دیده ممکن خواهد شد.
هدف تبدیل کووید-19 به یک سرماخوردگی سخت است
دکتر اسکات بودینجر(Scott Budinger) از نویسندگان مقاله و رئیس بخش بیماری‌های ریوی در دانشگاه نورث وسترن می‌گوید: هدف ما کاهش شدت بیماری کوید-19 است طوری که مشابه یک سرماخوردگی سخت باشد.
دکتر ریچارد ووندرینک(Richard Wunderink) از نویسندگان ارشد مقاله و استاد بیماری‌های ریوی می‌گوید: این تلاش‌ها واقعا کار بزرگی در تحقیقات کووید-19 است.
بعید است کووید-19 به طور کامل ناپدید شود
دکتر بن سینگر (Ben Singer) از نویسندگان مقاله و استاد بیماری های ریوی می‌گوید: بعید است کووید-19 از بین برود، حتی اگر بسیاری از مردم واکسینه شوند. همانطور که آنفولانزا نیز از بین نرفت.
سینگر می‌گوید: در حال حاضر ، محققان در دانشگاه نورث وسترن و جاهای دیگر مکانیسم‌هایی را پیش‌بینی می‌کنند که این ویروس مبتنی بر RNA، که به سرعت جهش می‌یابد، بتواند از واکسن های فعلی فرار کند. این مطالعه به ما کمک می‌کند تا درمان‌هایی برای کاهش شدت کووید-19 در مبتلایان ایجاد کنیم.
مرگ و میر مبتلایان به ذات‌الریه ناشی از کووید-19 که از دستگاه تنفسی(ونتیلاتور) استفاده می‌کنند کمتر از مبتلایان به سایر انواع ذات‌الریه است
بر طبق این مطالعات درگیری شدید تمام بخش‌های ریه احتمال مرگ را بالا می‌برد و این موضوع در افراد با ذات‌الریه معمولی وجود دارد اما آن دسته که دچار ذات الریه ناشی از کووید-19 هستند اگرچه مدت بیماری طولانی‌تری را تجربه می‌کنند اما التهاب ریه‌هایشان کمتر است.
بودینجر می‌گوید: اگر بیماری افراد مبتلا به کووید-19 مدیریت شود و سیستم بهداشت و درمان تحت فشار نباشد می‌توان بیماران را درمان کرد. این افراد بسیار بیمار هستند و مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا بهبود یابند اما اگر به اندازه‌ی کافی تخت و کادر درمان داشته باشید می‌توانید مرگ و میر را به 20 درصد رسانده و حفظ کنید. اما زمانی که سازمان‌های بهداشتی تحت فشار بیش از حد باشند این رقم می‌تواند دو برابر شده و به 40 درصد برسد.
دانشمندان برای انجام این تحقیقات مایع ریوی 86 مبتلا به کووید-19 که از دستگاه ونتیلاتور استفاده می‌کردند را مورد بررسی دقیق و با وضوح بالا قرار دادند و نتایج را با مایع ریوی 256 بیمار مبتلا به نوع دیگری از ذات الریه مقایسه کردند. این افراد نیز از دستگاه ونتیلاتور استفاده می‌کردند. به دلیل موارد امنیتی تنها تعداد معدودی از افراد در سراسر جهان بررسی‌های مربوط به پاسخ ایمنی افراد مبتلا به کووید-19 را انجام دادند که در نتیجه عامل کشنده بیماری یافت نشد.
دانشمندان دانشگاه نورث وسترن سال‌ها در حال مطالعه ذات‌الریه بودند و آماده‌ برای تحقیقات کووید
تحقیقات انجام شده در این دانشگاه منحصر به فرد است زیرا واندرینک(Wunderink) و همکارانش پیش از شروع این همه‌گیری سال‌ها در حال مطالعه‌ی ذات الریه بودند. در نتیجه هنگامی که همه‌گیری کووید-19 آغاز شد، آن‌ها آماده‌ی گردآوری مایع ریوی بیماران به گونه‌ای بی خطر و سیستماتیک بودند تا آن را با نمونه‌هایی که پیش از این از بیماران با ذات‌الریه معمول جمع‌آوری شده بود مقایسه کنند. این تحقیقات به آن‌ها کمک کرد تا نشان دهند که ذات الریه ناشی از کووید-19 متفاوت از دیگر ذات الریه‌هاست و از آن مهم‌تر توانستند تفاوت آن را پیدا کنند.
دانشمندان سلول‌ها را از مایع ریه بیماران گرفتند و RNA و پروتئین‌هایی که سلول‌ها بیان می‌کنند را بررسی کردند و این موضوع به آن‌ها کمک کرد تا بفهمند چگونه سلول‌های ایمنی التهاب را هدایت می‌کنند.
دکتر الکساندر میشارین(Alexander Misharin) از نویسندگان این مقاله و استاد بیماری‌های ریوی می‌گوید: این میزان از وضوح بدون نمونه برداری مستقیم از مایع ریوی امکان پذیر نبود.
ماهیت پیچیده این مطالعه، که در آن نمونه‌هایی از بیماران با پیشرفته‌ترین فناوری‌های موجود در آزمایشگاه‌های فوق پیشرفته دانشگاه نورث وسترن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، به تلاش هماهنگ بیش از 100 محقق نیاز داشت.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/498804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

صدای این خواننده دل همه رو برد!

کاهش 14 درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی

رادان: تمام آبرویمان را برای دین و ارزش‌های اسلامی می‌گذاریم و از این راه عقب‌نشینی نخواهیم کرد

پورعباس: کنکور در سلامت کامل برگزار شد

لحظات حساس از نجات نوزاد سه روزه توسط اپراتور هلال احمر

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

عطر کیک هل و گلاب تمام خانه را پر کرد!

آشنایی با سندرم حساسیت ناشی از دارو (DRESS)

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

اولین واریزی مالک جدید به بازیکنان پرسپولیس

سندروم ژاوی همه‌گیر شد؛ تمدید 3ساله کونسیسائو

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مرگ دردناک مرد تبریزی زیر چرخ های قطار مسافربری

آتش سوزی گسترده در هند؛ شش نفر کشته شدند

اقدام شیطانی مرد شیاد به زنان در نقش شرکت در مراسم ترحیم

شاخ به شاخ عجیب دو ماشین در آزادراه!

نتیجه حواس پرتی پشت فرمون؛ کنترلش و از دست داد!

کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

سالگرد زادروز یوهان کرویف؛ منتخب حرکات دوران بازی نابغه هلندی

ستاره چلسی فصل را از دست داد، آرژانتین نگران کوپا!‏

ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد

به حذف رئال از لیگ قهرمانان باور دارم