پذیرایی عزاداران با حلوا سه آرد مجلسی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / شهادت حضرت فاطمه الزهرا را خدمت همگی تسلیت میگم
براتون دستور حلوا سه آرد مجلسی رو اوردم
مواد لازم
آرد سفید 125 گرم
آرد برنج 125 گرم
آرد نخودچی 125 گرم
روغنمایع 200 گرم
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
گلاب یکدوم پیمانه
محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری
کره50 گرم
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین به دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه شربت حلوا، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرات بگذارید. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.
برای تهیه حلوا، آرد سفیدِ الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند. بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید, زیرا آرد نخودچی سریع میسوزد. روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن کند. کره ی همدمای محیط را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن درآید تفت دهید. شربت ولرم را کمکم اضافه کرده و هم بزنید تا حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد. حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودرپسته و گلهای رز با حلوا تزیین کنید.
برای تست کردن رنگ حلواتون میتونید
کمی از آرد تفت داده شده را در ظرف کوچکی با کمی از شربت آماده مخلوط نمایید. اگر رنگ حاصله مطلوب بود، میتوانید شربت را اضافه نمایید. زیرا اگر آرد به حد کافی قهوهای رنگ نشده باشد و شربت را اضافه نمایید، رنگ حلوا روشن میشود.
امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
التماس دعا
منبه صفحه brotchen.kuchen
-
يکشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۱:۰۹
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/497559/