آموزش تهیه رولت خامه ای در ماهی تابه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مامی فود/ مواد لازم
آرد سفید 3قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3عدد
شکر 3قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
پودر قند به مقدار کم
ارده به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
مرحله اول تهیه رولت بدون فر:
ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل با دور تند به مدت دو دقیقه بزنید. سپس گلاب و شکر را اضافه کرده و آن را نیز ده ثانیه بزنید و بعد روغن مایع را اضافه کنید پنج ثانیه هم آن را بزنید.
مرحله دوم تهیه رولت بدون فر:
آرد و بکینگ پودر را طبق معمول همیشه سه بار الک کنید و در طی دو مرحله اضافه کنید و هر مرحله شش ثانیه با دور کند بزنید.
مرحله سوم تهیه رولت بدون فر:
بهتر است از تابه دو طرف برای پخت این شیرینی استفاده کنید. کف تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بگذارید وروی آن ارده یا روغن جدا کننده بمالید. سپس مواد شیرینی را روی آن ریخته و پخش کنید و روی آن را با لیسک خوب صاف کنید. واشر تابه را درآورید. درب آن را بگذارید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله چهارم تهیه رولت بدون فر:
پس از بیست دقیقه آن را چک کنید. اگر روی
کیک پخته بود تابه را برگردانید و هفت دقیقه اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز کمی طلایی شود. ( خمیر رولت باید نرم و سبک باشد پس زیاد آن را روی حرارت نگذارید وگرنه خشک و شکننده می شود.)
مرحله پنجم تهیه رولت بدون فر:
خمیر رولت را روی یک پنجره فلزی بگذارید و کاغذ آن را جدا کنید و ده دقیقه بگذارید تا کمی سرد شود.
مرحله ششم تهیه رولت بدون فر:
دوباره رولت را روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را خیلی کم پودر قند بپاشید. حال با کاغذ آن را رول کنید. سپس آن را درون یک پلاستیک گذاشته درون یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
مرحله هفتم تهیه رولت بدون فر:
نیم
ساعت بعد آن را درآورده باز کنید کاغذ روغنی را از آن جداکرده و روی آن را با خامه قنادی خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و به مدت دو
ساعت درون یخچال بگذارید.
مرحله هشتم تهیه رولت بدون فر:
پس از دوساعت آن را بیرون آورده و برش دهید و میل نمایید. می توانید بین رول از تکه های موز یا گردوی خردشده نیز استفاده کنید.
-
شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱:۴۴
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/497357/