با طرز تهیه «آبگوشت بختیاری» آشنا شوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / مواد لازم برای آبگوشت بختیاری:
گوشت گوسفند :نیم کیلو با دمبه فراوان
برنج محلی دانه ریز :150 گرم
نخود :100 گرم
لوبیا سفید:100 گرم
سیر:4 حبه
پیاز :2 عدد بزرگ
نمک ، فلفل ، زردچوبه و مرزه کوهی :به میزان لازم
آبجوش :به میزان
طرز تهیه آبگوشت بختیاری:
ابتدا نخود و لوبیا را به مدت چند ساعت در آب سرد خیس کنید . و طی آن ، چند بار آب آن را عوض کنید.
بعد داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیاز را داخل روغن بریزید و تفت دهید ، بعد از اینکه پیاز نرم شد به آن گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
در حین تفت دادن گوشت ادویه ها را به جزنمک به آن اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن ادویه ها در گوشت ، سیر را به آن اضافه کنید و مختصری تفت دهید.
بعد از تفت همه این مواد ،مقداری آب جوش داخل قابلمه بریزد و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد ، نخود و لوبیای خیس داده شده را به آن اضافه کنید.
کمی بعد از پختن حبوبات ، برنج را هم به آبگوشت اضافه کنید تا مواد خوب بپزند. وقتی آبگوشت به روغن افتاد و غلیظ شد ، آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک تر شود.
بعد از ته نشین شدن مواد ، دنبه ها را از داخل آبگوشت بیرون بیاورید و بکوبید.بعد آب آبگوشت را با دنبه ها مخلوط کنید ، به طوری که حبوبات و گوشت ته قابلمه باقی بمانند.
با گوشت کوب ، مواد داخل قابلمه را بکوبید تا یکدست شوند. بعد داخل آب و دمبه نون تلیت کنید و گوشت کوبیده آن را جدا در کنار پیاز و سبزیجات میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بختیاری
آبگوشت بختیاری جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آبگوشت بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
-
شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳:۱۴
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/497225/