آریا بانو

آخرين مطالب

رکوردشکنی عجیب در حراج تهران؛ تابلو نقاشی که 12 میلیارد تومان چکش خورد! گوناگون

رکوردشکنی عجیب در حراج تهران؛ تابلو نقاشی که 12 میلیارد تومان چکش خورد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / سیزدهمین حراج تهران عصر دیروز جمعه 26 دی ماه کار خود را با چکش زدن 110 اثر هنری با اجرای حسین پاکدل در هتل پارسیان آزادی آغاز کرد.
طبق اعلام قبلی قرار بود رضا کیانیان در میانه برگزاری مراسم، جایگزین پاکدل شود که این اتفاق در اجرا رخ نداد.در سیزدهمین حراج تهران اثر چند هنرمند بیشتر از یک میلیارد تومان چکش خورد: منوچهر یکتایی، آیدین آغداشلو، نصراله افجه ای، صادق تبریزی، تیمو ناصری، رضا درخشانی، مسعود عربشاهی، فریده لاشایی، ابوالقاسم سعیدی، ژازه طباطبایی.
همچنین اثر تابلوی «خاطرات امید» آغداشلو که با کمینه و بیشینه یک میلیارد و 200 تا یک میلیارد و 600 میلیون تومان در این دوره از حراج تهران عرضه شده بود، با قیمت 12 میلیارد تومان به فروش رسید تا رکورد گرانقیمت‌ترین اثر به فروش رسیده در حراج را از آن خود کند.

آریا بانو

این رکوردشکنی بازتاب وسیعی در رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی داشته است. آیدین آغداشلو از هنرمندانی است که اخیرا با اتهاماتی در شبکه های اجتماعی روبه‌رو بوده است. 
در حراج تهران تابلویی از محمد احصایی نیز به قیمت 5 میلیارد و 900 میلیون تومان، اثری از حسین زنده‌رودی با قیمت 6 میلیارد و 200 میلیون تومان و اثر برنزی پرویز تناولی با قیمت 6 میلیارد و 700 میلیون تومان عنوان گران‌ترین آثار حراج را به خود اختصاص دادند.

آریا بانو

تابلوی نقاشی بدون عنوان قربانعلی اجلی که ترکیب مواد روی بوم است و با قیمت پایه 60 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود، به عنوان اولین اثر حراج سیزدهم با قیمت 70 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی «عاشورا: ی صادق تیرافکن که بین 150 تا 200 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود، با قیمت 190 میلیون تومان به فروش رسید.

آریا بانو

تابلوی «الله اکبر» رضا بانگیز که چاپ لینوکات روی بوم است و با قیمت پایه 150 میلیون تومان عرضه شده، 180 میلیون تومان چکش خورد.
اثر بدون عنوان رضا مافی که پیش از این یعنی اکتبر 2016 در حراج کریستیز دوبی ارائه شده بود، با قیمت پایه 400 میلیون تومان، به قیمت 400 میلیون تومان خریداری شد.
نقاشی خط بدون عنوان علی شیرازی نیز 200 میلیون تومان فروخته شد. این اثر با قیمت پایه 200 میلیون تومان در حراج سیزدهم عرضه شده بود.
اثر بدون عنوان جلال شباهنگی به قیمت 260 میلیون تومان به فروش رفت. این اثر با قیمت پایه 200 میلیون تومان عرضه شده
تابلوی نقاشی عبدالرضا دریابیگی با عنوان «سطح آب» با قیمت 440 میلیون تومان چکش خورد. این اثر با قیمت پایه 400 میلیون تومان ارائه شده بود.
«آرامش و سکوت عمیق در طبیعت پاک» عنوان اثر حسین محجوبی بود که با قیمت 280 میلیون تومان فروخته شد. این اثر 200 میلیون تومان ارزشگذاری شده بود.
اثر بعدی اختصاص به سیراک ملکونیان داشت که با قیمت 650 میلیون تومان به فروش رسید. این اثر 500 میلیون تومان ارزشگذاری شده بود. این تابلو به قیمت 650 میلیون تومان فروخته شد.

آریا بانو

دهمین اثری که چکش خورد، اثر پری‌یوش گنجی با عنوان «پنجره‌ها از مجموعه قرمز» بود که 150 میلیون تومان فروخته شد.
اثر بدون عنوان از مجموعه بیا تا گل برافشانیم همایون سلیمی به قیمت 150 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان منصوره حسینی معروف به نقاش گل‌ها، که از یک مجموعه معتبر به این دوره حراج راه یافته است، با قیمت 420 میلیون تومان چکش خورد. این اثر 400 میلیون تومان قیمت گذاری شده بود.
تابلوی نقاشی رنگ روغن روی بوم بدون عنوان ناصر عصار که 1344 خلق شده است، 150 میلیون تومان چکش خورد. این اثر در مارچ 2016 در حراج کریستیز دوبی ارایه شده است.
تابلوی عکس بدون عنوان عباس کیارستمی که از مجموعه «سفید برفی» در این حراج عرضه شده بود، 700 میلیون تومان فروخته شد. این عکس از کیارستمی 600 میلیون تومان قیمتگذاری شده بود.

آریا بانو

در ادامه تابلوی نقاشی عادل یونسی با عنوان «میدانچه یخ زده» هم 80 میلیون تومان فروخته شد.
اثر حسین کاظمی با عنوان «منظره انتزاعی» با قیمت 550 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی نقاشی فریده لاشایی نیز 100 میلیون تومان چکش خورد.
عکسی از رضا کیانیان که 100 میلیون تومان فروخته شد.

آریا بانو

«آرامش آبی» شهرام کریمی 200 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی عکس «دیگر مپرس از من نشان» رضا کیانیان 100 میلیون تومان و تابلوی نقاشی آرمان یعقوب‌پور 60 میلیون تومان به فروش رسیدند.
تابلوی نقاشی دو لته‌ای ابوالقاسم سعیدی بدون عنوان یک میلیارد و 300 میلیون تومان به فروش رسید. این اثر با قیمت پایه 600 میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و عنوان اولین اثر میلیاردی حراج سیزدهم را به دست آورده است.

آریا بانو

اثر بدون عنوان حسین شاه‌طاهری با قیمت 120 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان علی خسروی از مجموعه «زنان خنیاگر» به قیمت 42 میلیون تومان چکش خورد.
اثر حجمی «بدنساز از مجموعه محله ما» که توسط بیتا فیاضی خلق شده، 340 میلیون تومان فروخته شد. این اثر 250 میلیون تومان ارزشگذاری شده بود.
تابلوی نقاشی «تشنگی» اثر علیرضا اسپهبد که رنگ‌روغن روی بوم است و در کتاب «علیرضا اسپهبد، برگزیده نقاشی 1376-1350» (ص 41)، نشر هنر ایران (1377) به چاپ رسیده است، 700 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی بدون عنوان هانیبال الخاص که 150 میلیون تومان ارزشگذاری شده بود، 220 میلیون تومان فروخته شد.
مجسمه فلزی «کجاست؟ آن‌قدر می‌گردم تا پیدا کنم» اثر ژازه تباتبایی که با قیمت پیشنهادی 2 میلیارد تومان در حراج حضور داشت، با قیمت 2 میلیارد و 100 میلیون تومان چکش خورد.

آریا بانو

مجسمه برنزی «گروگان» بهمن دادخواه که سال 1359 خلق شده است، با قیمت 420 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی نقاشی «در جستجوی سیمرغ» محسن کیانی نیز 95 میلیون تومان فروخته شد. قیمت پایه این اثر 40 میلیون تومان بود.
تابلوی نقاشی بدون عنوان داور یوسفی به قیمت 120 میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوان هادی جمالی نیز به قیمت 130 میلیون تومان فروخته شدند.
تابلوی بدون عنوان مسعود عربشاهی با قیمت یک میلیارد و 700 میلیون تومان چکش خورد. این اثر سومین فروش میلیاردی حراج سیزدهم بود.

آریا بانو

تابلوی آلومینیوم و استیل علیرضا آستانه از مجموعه «عملکرد گل‌ها»، 180 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی «مبارزه با بی‌سوادی» غلامحسین نامی از مجموعه سپید و سه بعدی 320 میلیون تومان فروخته شد. این اثر که جایزه جهانی یونسکو را در کارنامه دارد در سال 1396 نیز در هفتمین حراج تهران ارایه شده بود.
اثر حجمی «پیون» تیمو ناصری که متشکل از برنج، چوب و لاتکس است، یک میلیارد و 200 میلیون تومان فروش رفت. این اثر توسط صاحب فعلی از گالری آب انبار در سال 1399 خریداری شده است. این اثر چهارمین فروش میلیارد حراج سیزدهم را به نام خود ثبت کرد.

آریا بانو

اثر دو لته‌ای بدون عنوان منصور قندریز فروش نرفت.
تابلوی نقاشی بدون عنوان طلیعه کامران 150 میلیون تومان چکش خورد.
اثر بدون عنوان جعفر روحبخش نقاش سقاخانه‌ای، 260 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی نقاشی بدون عنوان حسین کاظمی 700 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی نقاشی رضا درخشانی یک میلیارد و 600 میلیون تومان به فروش رسید تا پنجمین فروش میلیاردی حراج سیزدهم با

آریا بانو

اثر بدون عنوان مهدی سحابی 120 میلیون تومان چکش خورد.
اثر بدون عنوان مهدی حسینی 130 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی بدون عنوان ترکیب مواد روی تخته ایرج اسکندری 150 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان بهجت صدر 700 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی خط برجسته محمود زنده‌رودی 320 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی نقاشی خط بدون عنوان محمد احصایی از مجموعه «نجوای عشق» با قیمت پایه 5 میلیارد تومان، 5 میلیارد و 900 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی بدون عنوان اکریلیک روی بوم گلناز فتحی 400 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی چهار لته‌ای بدون عنوان از مجموعه «راز نهان» صداقت جباری 600 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی بدون عنوان محمدعلی ترقی جاه 170 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی «گلفروشان» ناصر اویسی 850 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی «تعجب» ژازه تباتبایی، 280 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی «اسب مهاجر» واحد خاکدان یک میلیارد و 500 میلیون تومان چکش خورد.

آریا بانو

تابلوی نقاشی دو لته ای «خاطرات امید» از مجموعه «خاطرات انهدام» آیدین آغداشلو که با قیمت پایه یک میلیارد و 200 میلیون تومان عرضه شده بود، به قیمت 12 میلیارد و 500 میلیون تومان فروش رفت. این اثر توانست رکورد دوازده دوره حراج تهران را بشکند.
تابلوی بدون عنوان افشین پیرهاشمی 300 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی نقاشی بدون عنوان مهدی ویشکایی 500 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی نقاشی تک چهره مصدق اثر محمدرضا منزه 60 میلیون تومان فروخته شد.
نقاشی با عنوان «فیلسوف» اثر حمید هادی نژاد 150 میلیون تومان فروش رفت.
تابلوی نقاشی بدون عنوان کیومرث هارپا با قیمت 110 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی نقاشی طاهره صمدی‌طاری از مجموعه «بی‌ثباتی» 100 میلیون تومان فروش رفت.
اثر حجمی توکل اسماعیلی (مش اسماعیل) از مجموعه بزها 420 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی «نبرد ضحاک و شیر ایرانی» از مجموعه اسطوره‌های خاموش اثر علی ندایی 85 میلیون تومان فروش رفت.
تابلوی نقاشی «اندرونی» از مجموعه شکارگاه اثر میترا کاویان 240 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان از صادق تبریزی که یک میلیارد تومان قیمتگذاری شده بود، یک میلیارد و 300 میلیون تومان به فروش رفت.

آریا بانو

تابلوی بدون عنوان ترکیب مواد روی سیمان و چوب از گارنیک در هاکوپیان 150 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی «پرده سفید» محمدحبیب محمدی 100 میلیون تومان فروش رفت.
اثر بدون عنوان پروانه اعتمادی، 200 میلیون تومان فروش رفت.
تابلوی بدون عنوان منوچهر یکتایی که رنگ‌روغن روی بوم است و در سال 1341 خلق شده و مرمتی جزئی شده است، با قیمت یک میلیارد تومان فروخته شد. این اثر متعلق به مجموعه شخصی زنده‌یاد منیژه میرعمادی و دکتر جمشید ناصری است که در حراج عرضه شد.

آریا بانو

تابلوی نقاشی بدون عنوان حمیدرضا اندرز 90 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی نقاشی رنگ روغن روی فیبر اثر لیلی متین دفتری 400 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی ترکیب مواد روی کاغذ ابوالقاسم سعیدی 220 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی بدون عنوان گواش روی مقوا اثر سهراب سپهری که متعلق به مجموعه شخصی زنده‌یاد منیژه میرعمادی و دکتر جمشید ناصری بود، یک میلیارد و 700 میلیون تومان چکش خورد. برآورد قیمت این اثر 800 میلیون تومان بود. قطع این تابلوی قدیمی از سهراب سپهری، 69 در 50 سانتی متر است.

آریا بانو

تابلوی بدون عنوان از احمد اسفندیاری نقاش سقاخانه‌ای 130 میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوان از منوچهر نیازی 360 میلیون تومان فروش رفتند.
تابلوی نقاشی بدون عنوان نصرالله افجه‌ای یک میلیارد و 250 میلیون تومان فروش رفت. قیمت پیشنهادی یا قیمت پایه این اثر 800 میلیون تومان بود.
تابلوی نقاشی خطی از حسین زنده‌رودی با عنوان «دی جی ای- دی جی آ- دی ایو» که تاریخ خلق آن 1354 بود، 6 میلیارد و 200 میلیون تومان فروخته شد. این اثر در آوریل 2016 در حراج بونامز لندن ارائه شده است. این تابلوی حسین زنده‌رودی در کنار تابلوی محمد احصایی بالاترین براورد قیمت را در میان آثار این دوره حراج سیزدهم را داشت.

آریا بانو

اثر دیگری از بهجت صدر که رنگ روغن روی بوم است، اوایل دهه 40 خلق شده، 800 میلیون تومان به فروش رسید.
تابلویی با عنوان «درخت خون سیاوشان» اثر نیلوفر قادری‌نژاد 200 میلیون تومان فروش رفت. برآورد قیمت این اثر 60 میلیون تومان بود.
اثر دیگری از مسعود عربشاهی که ترکیب مواد روی بوم و متعلق به یک مجموعه معتبر است، 700 میلیون تومان فروخته شد.
اثر حجمی برنزی بدون عنوان از پرویز تناولی که با قیمت پایه 500 میلیون تومان در حراج سیزدهم عرضه شد، 550 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی «پرسنلی فوری» که ترکیب مواد روی فیبر و متعلق به مهدی سحابی است، 200 میلیون تومان فروخته شد. قیمت پیشنهادی این اثر 100 میلیون تومان بود.
تابلوی بدون عنوان از تک چهره اردشیر محصص اثری از قاسم حاجی زاده 420 میلیون تومان فروش رفت.
اثر حجمی انتزاعی برنزی از بهروز دارش که با قیمت 300 میلیون تومان عرضه شده بود، 320 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی سه لته‌ای 6 متری رضا درخشانی با عنوان «سواران صبحگاه» که با برآورد قیمت 2 میلیارد و 500 میلیون در حراج عرضه شده بود، 2 میلیارد و 600 میلیون تومان چکش خورد.

آریا بانو

تابلوی سه لته‌ای 6 متری رضا درخشانی با عنوان «سواران صبحگاه» که با برآورد قیمت 2 میلیارد و 500 میلیون در حراج عرضه شده بود، 2 میلیارد و 600 میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی «عبور» از رضوان صادق زاده که با قیمت پایه 70 میلیون تومان عرضه شده بود، به قیمت 130 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان محمدعلی ترقی جاه 650 میلیون تومان و تابلوی «کرمان تا خراسان» از مجموعه خاطرات قرن اول هجری اثر شهریار احمدی یک میلیارد و 400 میلیون تومان به فروش رفتند.

آریا بانو

اثر بدون عنوان مرکب روی مقوا از احمد امین نظر 120 میلیون تومان و تابلوی بدون عنوان اکریلیک روی بوم از کریم نصر 160 میلیون تومان چکش خوردند.
نقاشی بدون عنوان ابراهیم صاحب اختیاری 50 میلیون تومان و اثر بدون عنوان جلال الدین مشمولی 120 میلیون تومان فروخته شدند.
اثر دیگری از آیدین آغداشلو با عنوان «خوشنویسی ساقط» که با قیمت پایه 400 میلیون تومان عرضه شده بود، به قیمت 600 میلیون تومان فروش رفت.
اثر بدون عنوانی از منوچهر معتبر که رنگ روغن روی بوم است، 280 میلیون تومان چکش خورد.
«دو جریب زمین (پوزیتیو-نگاتیو)» اثری از مارکو گریگوریان که کاهگل روی بوم است و در حراج هفتم نیز عرضه شده بود، یک میلیارد و 400 میلیون تومان فروخته شد.
اثر بدون عنوانی از پرویز کلانتری که رنگ روغن و کاهگل روی بوم است، یک میلیارد و 800 میلیون تومان فروش رفت. برآورد قیمت این اثر 700 میلیون تومان بود.

آریا بانو

اثر حجمی برنجی «دیوار و جوانه» از مونا پاد که با قیمت پایه 200 میلیون تومان در حراج تهران عرضه شده بود، با همان قیمت پایه به فروش رسید.
اثر حجمی برنزی «استاد و شاگرد» از پرویز تناولی که با قیمت پیشنهادی 4 میلیارد تومان به سیزدهمین حراج تهران آمده بود، 6 میلیارد و 700 میلیون تومان فروخته شد. این اثر نیز توانست رکورد تابلوی سهراب سپهری را که 5 میلیارد و 100 میلیون در حراج نهم به فروش رسیده بود، بشکند.

آریا بانو

اثر بدون عنوان دیگری از نصرالله افجه‌ای 800 میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوانی از احمد وکیلی 120 میلیون تومان به فروش رسیدند.
اثر بدون عنوان دیگری از فریده لاشایی که نقشی از نقشه ایران و ترکیب مواد روی بوم است، 2 میلیارد و 800 میلیون تومان چکش خورد. قیمت پیشنهادی این اثر یک میلیارد و 500 میلیون تومان بود.

آریا بانو

صدمین اثر سیزدهمین حراج تهران متعلق به جواد نوبهار با عنوان «خنجرها سایه ندارند» بود که به قیمت 90 میلیون تومان فروش رفت.
تابلوی نقاشی «عروسک‌ها» اثری از سیامک عزمی نیز که با قیمت پیشنهادی 60 میلیون تومان عرضه شده بود، 190 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان از شیده تامی، 100 میلیون تومان و اثر بدون عنوان جمشید سماواتیان نیز 130 میلیون تومان به فروش رسیدند.
تابلوی عکس «والفجر» اثر سعید صادقی که با قیمت پیشنهادی 70 میلیون تومان در حراج حضور داشت، 100 میلیون تومان چکش خورد.
اثر حجمی کامبیز صبری از مجموعه «تا جایی که به یاد دارم» که برآورد قیمتش 400 میلیون تومان بود، 550 میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی بدون عنوان محمدابراهیم جعفری با قیمت 400 میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوان دیگری از پروانه اعتمادی با قیمت 750 میلیون تومان به فروش رسیدند.
اثر انتزاعی رنگ روغن و شن روی بوم اثری از محسن وزیری مقدم که با قیمت یک میلیارد و 500 میلیون تومان در حراج حضور داشت، یک میلیارد و 600 میلیون تومان چکش خورد.

آریا بانو

اثر بدون عنوان و رنگ‌روغن روی گونی از منصور قندریز که در سال 1343 خلق شده، 500 میلیون تومان فروش رفت. تصویر این اثر که متعلق به مجموعه شخصی خانواده هنرمند بود، در کتاب «گزیده آثار منصور قندریز 1344-1314؛ از آفتابی به آفتاب دیگر» (ص 82) به کوشش رویین پاکباز، انتشارات نظر (1398) به چاپ رسیده است.
آیینه‌کاری، نقاشی پشت شیشه و گچ روی چوب اثر منیر شاهرودی فرمانفرماییان که به قیمت 3 میلیارد و 600 میلیون تومان فروخته شد، آخرین اثر عرضه شده در سیزدهمین حراج تهران بود که با مجموع فروش 87 میلیارد و 942 میلیون تومان به کار خود پایان داد.

آریا بانو

سیزدهمین حراج تهران با مجموع رقم فروش 87 میلیارد و 942 میلیون تومان پس از 3 ساعت به کار خود پایان داد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/497062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟