بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / رولت سوئیسی فوق العاده نرم و خوش طعم
تفاوتش هم با رولتهای معمولی
شیر و
روغن مایع هست البته یه سری رولت معمولی هم داریم که
روغن داره
این رولت
دوست دارم چون دنگ و فنگ نداره فقط یه سفیده فرم میدی و بس و در نهایت یه رول
کیک نرم بدست میاد.
_رولت کاپوچینو هم با همین دستورِ فقط یه بسته کاپوچینو و یک دوم ق چ پودر کاکائو با
شیر مخلوط کردم و ریختم داخل مواد. روشم کاکائو الک شده.
_اکلر هم بعدا با کلیپ میذارم.
_اون
شیرینی هم اسمش لوادیه بود
از نظر بافت و طعم شبیه لطیفه هست.
نکات
_سعی کنید رولت رو روی پارچه برگردونید یا کاغذروغنی مرغوب خارجی.یا هم ورقهای نسوز که چندبار مصرفِ
_اگه مهارت کافی ندارید و نگرانید لایه رویه رولت جدا بشه
بهتره روی کاغذروغنبتون کمی پودر قند الک کنید یا روی پارچه تون کمی شکر دانه درشت بربزید .
_ توی کلیپ یه نکته ای جا افتاده اینکه رولت سوئیسی باید 1/5_2سانت ارتفاع داشته باشه و دستور اصلی گفته قالب 30*40اما من رولت با قطر زیاد
دوست ندارم واسه همین دوسوم مواد رو ریختم داخل سینی سی در چهل و مابقیش ریختم تو قالب کوچکتر واسه بیسِ دسر.
_تخم مرغهاتون 60گرمی باشه.
_تو این دستورهر پیمانه آرد رو 140گرم گرفتم.
_جایگزین وانیل مایع:یک چهارم قاشق چایخوری وانیلین
با اسانس دلخواه یا رنده
پوست پرتقال یا لیمو
_در طبقه بالای فر بپزید هرچه بیشتر توی فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه.
_میزان خامه ای که میزنید هم اختیاری ولی سعی کنید
خیلی پرخامه نکنید معمولا ضخامت نون رولت باید تقریبا دوبرابر ضخامت خامه میانی باشه.
رولت سوئیسی:
موادA:
زرده :6عدد
وانیل مایع:یک ق چ
شیر:3/4پ سرخالی
روغن مایع:نصف پ
شکر دانه ریز:1/4پ
آرد سفید:یک و نیم پ
عسل:به دلخواه1 ق سوپخوری
تمام مواد Aبا هم مخلوط و با همزن دستی یکنواخت شود.
مواد B:
سفیده:6عدد
شکر دانه ریز :نصف پ
_سفیده را همزده تا کمی کف کند سپس در چند مرحله شکر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد و به مرحله قله خمیده برسد.
_ AوB با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
_کف سینی کاغذ انداخته ومایه رولت را بریزید دوبار سینی را روی سطح کار زده و در فر 200درجه به مدت تقریبی 8_10دقیقه بپزید.
_بقیه مراحل در کلیپ بطور کامل نشان داده شده
از صفحه بلو لایف