3 نکته برای رنگ و لعاب دار کردن قیمه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / قیمه یکی از خورشتهای پرطرفدار ما ایرانیهاست و برای این که هر کسی با بو کردن قابلمه در بسته بفهمد که خورشت ما چیست بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
1- همه ما میدانیم نرم و خوش پخت بودن لپه یکی از عوامل موثر در طعم و مزه قیمه است پس در ابتدا و برای طبخ بهتر لپه ها، آنها را همراه با آب و نصف پیاز بپزید. چون در غیر اینصورت خورشتتان کدر میشود و مزه آبگوشت میگیرد.
2- در طول مدت جوشیدن لپهها کف سفید رنگ ایجاد شده روی آن را بگیرید چراکه همین کف یکی از عوامل تیره شدن رنگ قیمه است.
3- اگر میخواهید رنگ دلنشین و هوس برانگیز رب سرخ شده را در قیمه ببینید در تابه جدا پیاز را سبک و سپس رب را اضافه کنید و مواد را (باحرارت بالا) تفت دهید تا از خامی دربیاید. بعد حرارت را کم کنید و پنج قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق غذاخوری گلاب به تابه اضافه کنید. این مخلوط را کم کم به گوشت در حال پخت بیفزایید و رنگ و عطر بی نظیر قیمه را ببینید و حس کنید.
-
جمعه ۲۶ دي ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶:۳۱
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/496390/