آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی خانه داري

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - لوبیا پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این دستور با لوبیا پلو معمولی تفاوت چندانی ندارد، فقط در این دستور به جای گوشت چرخ کرده معمولی از کوفته های قلقلی منسجم استفاده می شود که باعث خوشمزه تر شدن و مجلسی تر شدن این غذا می شود. در صورت که بخواهیم لوبیا پلو را به صورت مخصوص و مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود درست کنیمف بهتر است از این روش استفاده کنیم. اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید کوفته قلقلی ها را با گوشت مرغ نیز درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلی در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر لوبیا سبز 3 پیمانه برنج 4 پیمانه گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز 2 عدد متوسط زعفران دم کرده ½ فنجان نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور پخت لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرحله اول برای تهیه لوبیا پلوی مجلسی با گوشت قلقلی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین 30 دقیقه تا 3 ساعت با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری نرم می خیسانیم. در ادامه یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را می گیریم. مرحله دوم در این مرحله پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند، در صورتی که مایه گوشت شل بود کمی آرد نخودچی اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک گردوی کوچک از مایه گوشت بر می داریم و انرا به صورت گرد شکل می دهیم. مرحله چهارم تمام مایه گوشت چرخ کرده را به این صورت آماده می کنیم، سپس درون روغن می اندازیم و به طور کامل سرخ می کنیم. پس از اینکه گوشت های قلقلی را به طور کامل سرخ کردیم، انها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. مرحله پنجم در این مرحله لوبیا سبز را به صورت یکدست و یک اندازه خرد می کنیم، سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه لوبیا سبز خرد شده را درون آب جوش می ریزیم و 5 دقیقه زمان می دهیم. مرحله ششم پس از گذشت 5 دقیقه لوبیا سبز را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. مرحله هشتم در این مرحله لوبیا سبز را نیز به تابه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم کاملا یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی جا بیفتند. مرحله نهم در همین حین یک قابلمه مناسب را با آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس برنج خیسانده شده را به همراه 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه می کنیم. مرحله دهم پس از گذشت 7 تا 10 دقیقه که پخت اولیه برنج انجام شد، انرا آبکشی می کنیم. در ادامه پس از اینکه آب درون تابه سس لوبیا سبز تمام شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم. مرحله یازدهم حالا 2 قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم، سپس برای ته دیگ از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم. حالا روی ته دیگ یکی دو کفگیر برنج می ریزیم تا روی ته دیگ به طور کامل پوشیده شود. مرحله دوازدهم در این مرحله مقداری از سس لوبیا روی برنج می ریزیم، به همین ترتیب برنج و سس لوبیا سبز را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم تا مواد تمام شوند. در ادامه گوشت های قلقلی را روی برنج می ریزیم. مرحله سیزدهم در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه کمی روغن روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. پس از گذشت 45 دقیقه تا یک ساعت لوبیا پلو اماده است. در پایان لوبیا پلو را داخل دیس می کشیم و با گوشت قلقلی تزیین می کنیم.

لوبیا پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این دستور با لوبیا پلو معمولی تفاوت چندانی ندارد، فقط در این دستور به جای گوشت چرخ کرده معمولی از کوفته های قلقلی منسجم استفاده می شود که باعث خوشمزه تر شدن و مجلسی تر شدن این غذا می شود. در صورت که بخواهیم لوبیا پلو را به صورت مخصوص و مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود درست کنیمف بهتر است از این روش استفاده کنیم. اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید کوفته قلقلی ها را با گوشت مرغ نیز درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلی در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سبز3 پیمانه
برنج4 پیمانه
گوشت چرخ کرده400 گرم
پیاز2 عدد متوسط
زعفران دم کرده½ فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
دستور پخت لوبیا پلو با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه لوبیا پلوی مجلسی با گوشت قلقلی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین 30 دقیقه تا 3 ساعت با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری نرم می خیسانیم. در ادامه یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را می گیریم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند، در صورتی که مایه گوشت شل بود کمی آرد نخودچی اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک گردوی کوچک از مایه گوشت بر می داریم و انرا به صورت گرد شکل می دهیم.
مرحله چهارم
تمام مایه گوشت چرخ کرده را به این صورت آماده می کنیم، سپس درون روغن می اندازیم و به طور کامل سرخ می کنیم. پس از اینکه گوشت های قلقلی را به طور کامل سرخ کردیم، انها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله لوبیا سبز را به صورت یکدست و یک اندازه خرد می کنیم، سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه لوبیا سبز خرد شده را درون آب جوش می ریزیم و 5 دقیقه زمان می دهیم.
مرحله ششم
پس از گذشت 5 دقیقه لوبیا سبز را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله هشتم
در این مرحله لوبیا سبز را نیز به تابه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم کاملا یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی جا بیفتند.
مرحله نهم
در همین حین یک قابلمه مناسب را با آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس برنج خیسانده شده را به همراه 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله دهم
پس از گذشت 7 تا 10 دقیقه که پخت اولیه برنج انجام شد، انرا آبکشی می کنیم. در ادامه پس از اینکه آب درون تابه سس لوبیا سبز تمام شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا 2 قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم، سپس برای ته دیگ از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم. حالا روی ته دیگ یکی دو کفگیر برنج می ریزیم تا روی ته دیگ به طور کامل پوشیده شود.
مرحله دوازدهم
در این مرحله مقداری از سس لوبیا روی برنج می ریزیم، به همین ترتیب برنج و سس لوبیا سبز را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم تا مواد تمام شوند. در ادامه گوشت های قلقلی را روی برنج می ریزیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه کمی روغن روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. پس از گذشت 45 دقیقه تا یک ساعت لوبیا پلو اماده است. در پایان لوبیا پلو را داخل دیس می کشیم و با گوشت قلقلی تزیین می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/496131/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اخاذی مرد شیاد با جلب اعتماد زنان پس از مرگ مادرشان

نشانه‌گیری اتفاقی اما بسیار دقیق فران تورس در پایان ال‌کلاسیکو

مطهری: تراکتور همیشه مدعی بوده

آزمون در ترکیب اصلی رُم برابر اودینزه

واکنش دین محمدی به قهرمان لیگ برتر امسال

واکنش رجب زاده به اتفاقات بازی با استقلال ملاثانی

مطهری: همه تیم‌ها را می‌شناسم

مطهری: در تراکتور باید کمتر حرف زد، بیشتر عمل کرد

اشکش: ای کاش نتایج داخل زمین رقم بخورد

دعوت 60 کاراته‌کا به مرحله دوم انتخابی تیم امید و جوانان

هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم

بررسی ابعاد مختلف سریال «جنگل آسفالت»

هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود

وقتی که یک عطسه باعث بهمن می شود

ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

درگذشت معصومه حائری عروس بزرگ امام خمینی و همسر سیدمصطفی خمینی+ عکس

عکس سه نفره سینا مهراد و برادرزاده هایش / خوش گذرانی پسران ساعد سهیلی با عموشان

سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی

بازگشایی گردنۀ برف‌گیر تته پس از 5 ماه

ماسه‌خواری؛ پرونده همیشه باز در سواحل مازندران

حمله سریالی به جنگلبانان!

بارندگی‌های سیل آسا در زیرکوه خراسان جنوبی؛ داوطلبان کنکور نتوانستند در جلسه امتحان حاضر شوند

تعرض به زنان به بهانه شرکت در مراسم ترحیم

بازداشت 70 زورگیر و سارق موبایل در تهران

ویدیویی بامزه و پربازدید از متهم اصلی کرونا

محصولاتی که ما مصرف می کنیم تو طبیعت به چه شکل بودند؟

کلیپی زیبا از شگفت انگیزترین آبشارهای جهان

باقالی پلو با مرغ شاندیزی‌

پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

عاقبت تلخ ازدواج برای فرار از خانه پدری

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»

مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم

دین‌محمدی: حیف از تیم راه‌آهن که منحل شد

مطهری: این یک استارت دوباره است

امیری: قلعه‌نویی بخواهد در خدمت تیم ملی هستم

هدف ما حضور مهدی الفتی در فینال المپیک است

دین‌محمدی: طرفدار ماشین سازی از تراکتور بیش‌تر بود

تشکیل دوباره کمیته انضباطی برای حواشی لیگ برتر بسکتبال

گزارش هیات فوتبال تهران درمورد مرگ یک بازیکن در وسط زمین

اکبرپور: آسیب بزرگی به فوتبال خوزستان وارد شده

شانس ایران برای تصاحب یک طلا و 3 برنز

بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!

داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند

سلنا گومز در پشت صحنه یک سریال کمدی

نگاهی به آنونس سریال دوپینگ

فحش کم آورد!

رونمایی از خواهر زیبا و باکلاس مهدی قایدی بعد از جدایی از همسرش/ چقدر تو سادگی شبیه همند

قتل تکان‌دهنده مادر و پسر با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش