آریا بانو

آخرين مطالب

روایت‌های عجیب از پنالتی جنجالی فولادشهر! ورزشي

روایت‌های عجیب از پنالتی جنجالی فولادشهر!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرفداری / در فولادشهر اتفاق عجیبی رخ داد اما از آن عجیب تر، روایت هایی است که درباره این بازی می شنویم! از همه عجیب تر این است که می خوانیم و می شنویم یک بازیکن گفت خطا روی من پنالتی نبود! پس لابد آنها که به داور حمله ور شده بودند و داشتند از جوراب داور، کروات درست می کردند، اعضای پیکان اصفهان بودند!
ذوب آهن که بی شک در فصل جدید مغضوب ترین تیم لیگ برتری نزد داوران است، این هفته هم مثل دو بازی قبلی خود از اشتباه داوری آسیب دید اما این بار خلاف دو بازی قبلی، با دخالت داور چهارم، داور پنالتی اشتباهی که علیه ذوب آهن اعلام کرده بود را پس گرفت اما در ادامه این پیکان بود که از شرایط غیرعادی بازی بهره برد و با گرفتن یک امتیاز دست خالی به تهران برنگشت. ذوب آهن هم همین که می دید قربانی نشده، انگار برایش کافی بود و دست از حمله برای کسب هر سه امتیاز برداشت.
در فصل جدید لیگ برتر، هیچ تیمی به اندازه ذوب آهن از داوری آسیب ندیده است. هفته اول، ثانیه آخر یک پنالتی مشکوک به نفع فولاد گرفته شد. ذوب آهن 2 بر یک جلو بود که داور برخورد ساده مدافع این تیم با مهاجم فولاد را که پشت محوطه جریمه رخ داده بود، خطا تشخیص داد و در کمال تعجب توپ را روی نقطه پنالتی کاشت! هفته دوم این بار در دقیقه اول، داور روی یک برخورد معمولی، مدافع ذوب آهن را با کارت قرمز از زمین اخراج کرد تا این تیم مقابل ماشین سازی در تبریز بیش از نود دقیقه 10 نفره بازی کند!
میزبان بال بال می زد، میهمان سکوت کرده بود
هفته سوم هم داور خطای کف پای مهاجم پیکان روی مدافع ذوب آهن را به اشتباه پنالتی تشخیص داد اما بعد از اعتراض ذوب آهنی ها، داور چهارم داخل گوشی به او گفت هیچ خطایی رخ نداده و با اصرار داور چهارم، مهدوی که به اشتباه پنالتی اعلام کرده بود، نظرش را برگرداند. از لحظه ای که مهدوی اعلام پنالتی کرد، بازیکنان ذوب آهن مثل اسپند روی آتش بال بال می زدند تا داور اشتباه خود را تصحیح کند و محض رضای خدا، حتی یک نفر از مجموعه پیکان به داور نزدیک نشد که حقیقت را به او بگوید. همین که داور تصمیم خود را تغییر داد، نوبت به اعتراض بازیکنان و مربیان پیکان رسید! چند بازیکن پیکان به سمت داور هجوم بردند و مهدی تارتار و همکارانش هم کنار زمین به داور اعتراض کردند تا جایی که داور به آنها کارت زرد نشان داد.
فیلم دو دقیقه ای بازیکن پیکان در محوطه جریمه ذوب آهن
 در فیلم 5 دقیقه ای منتشر شده از بازی اصفهان هم همه چیز واضح است؛ بازیکنی که بعد از خطای کف پای خودش، تمارض کرده و روی زمین افتاده تا داور را به اشتباه وادار کند، تا دو دقیقه از روی زمین بلند نمی شود. به حدی که حتی بازیکنان خودی هم باور می کنند او بر اثر شدت ضربه آسیب دیده و بالای سرش جمع می شوند اما از صبح امروز برخی اصرار دارند به اهالی فوتبال بگویند رفتار پیکان در این صحنه، جوانمردانه بود! از قول پورامینی (همان بازیکن پیکان که تمارض کرد و باعث فریب داور شد) مصاحبه منتشر شده که خودم به داور گفتم پنالتی نبود! برخی هم پا را فراتر گذاشته و به سرمربی پیکان کارت سبز (خوش اخلاقی) نشان داده اند و مدعی هستند بازیکن پیکان باید برای بردن جایزه بازی جوانمردانه نامزد شود! باور کنید اگر این فیلم را برای فیفا بفرستیم، احتمالا بازیکن پیکان را به خاطر تلاش برای فریب داور جریمه می کنند اما اگر به مراسم اسکار بفرستیم احتمال دارد بابت نقش آفرینی اش جایزه بگیرد! 
هیچ کس از پیکان به داور نگفت پنالتی نبود
 ما که هر بار فیلم بازی را دیدیم چیزی که نشانه رفتار جوانمردانه و خوش اخلاقی باشد، ندیدیم. داور روی تمارض بازیکن پیکان به اشتباه علیه ذوب آهن پنالتی گرفته، بازیکن پیکان روی زمین نقش بازی می کند و پایی که هیچ ضربه ای به آن نخورده را با دست می مالد! بازیکنان ذوب آهن بالا و پایین می پرند اما حتی یک نفر از تیم پیکان حاضر نمی شود سراغ داور برود و بگوید پنالتی نبود. حتی بعد از آن که داور چهارم از طریق سیستم رادیویی و گوشی به مهدوی می گوید پنالتی نبود و مهدوی تصمیم خود را تغییر می دهد، پنج بازیکن پیکان به سمت او هجوم می برند و مربیان این تیم هم کنار زمین شروع به فریاد و اعتراض می کنند. 
ما کوری رنگ داریم؟
کدام رفتار که مترادف خوش اخلاقی باشد در این صحنه ها دیده شد؟ لطفا فیلم را دوباره ببینید و کمتر به شعور مردم توهین کنید. نه پورامینی و نه هیچ یک از بازیکنان پیکان سمت داور نمی روند و به او نمی گویند پنالتی نبود. این تصمیم را داور چهارم داخل گوشی به داور وسط منتقل می کند. حالا اگر عده ای می خواهند روغن ریخته را نذر امامزاده کنند و حالا که داور تصمیم اشتباه خود را اصلاح کرده، مدعی اخلاق شوند، راهش این نیست که اتفاق یک روز قبل را جعل کنند! تصاویر تلویزیونی و فیلم های رسیده از اصفهان کاملا شفاف و گویاست؛ هیچ یک از مربیان و بازیکنان پیکان به داور نگفتند پنالتی نبود، آنها آماده بودند با یک پنالتی اهدایی از داور بازی را ببرند و وقتی هم داور چهارم تصمیم داور را برگرداند، دست کم سه دقیقه داخل زمین و بیرون میدان به داور اعتراض کردند و حتی کارت هم گرفتند. رنگ کارتی هم که گرفتند، سبز نبود، زرد بود مگر آن که شما بفرمایید ما کوری رنگ داریم و زرد و سبز را تشخیص نمی دهیم!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/461735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوروتیزیسم یا روان رنجوری چیست؟ علائم و درمان آن

پاراسومنیا یا خواب پریشی چیست؟ علل ، انواع و درمان آن

هموفوبیا، ترس از خون چیست؟ علایم و راههای درمان

علایم و انواع اختلال یادگیری + راههای درمان اختلال یادگیری

نوروپلاستیسیتی: چگونه از قابلیت شکل پذیری مغز خود استفاده کنیم؟

معنا درمانی: تعریف ، تکنیک و اثربخشی

آشنایی با پدیده ای به نام هیپنوتیزم درمانی

علایم ، جلوگیری و درمان بحرانی به نام سرماخوردگی روانی

معرفی 10 نوع از رایج ترین انواع سخنرانی ها

همه چیز درباره ی انحصارطلبی و افراد انحصار طلب

کهن الگوی شخصیتی چیست و چه کسی کهن الگو را ارائه داد؟

چگونه هنر درمانی روح و روان را التیام می بخشد؟

سوگیری پس نگری چیست و چه تاثیری بر زندگی فرد دارد؟

علائم و راه درمان سندرم چارلز بونت بیماری مربوط به چشم

7 نوع سبک مدیریت: کدام یک بهترین است؟

سایبربولی یا زورگویی سایبری چیست و چگونه جلوی آن را بگیریم؟

آشنایی بیشتر با روانشناسی سازمانی

چگونه با از دست دادن یک حیوان خانگی محبوب کنار بیاییم؟

طرحواره درمانی چیست و چگونه کار می کند؟

سن گرایی چیست و راههای مبارزه با سن گرایی

چگونه با غم از دست دادن نوزاد کنار بیاییم؟

ادراک یا دریافتن چیست و چه تاثیری در زندگی دارد؟

همه چیز درباره تیپ شخصیتی ENTP

چه چیزی باعث ترس از صمیمیت می شود؟

اثر پروانه ای : هر آنچه باید درباره آن بدانید

علل، علایم و درمان HPPD یا اختلالات ادراک توهم زا

هر آنچه که باید قبل از داشتن فرزند دیگر در نظر بگیرید!

اعتماد به نفس غیر منطقی چیست و آیا چیز خوبی است؟

خودبیانگری چیست و چگونه آن را تقویت کنیم؟

چرا باید به انجام درمان های روانشناسی پایبند باشید؟

آشنایی با مکتب ندانم گرایی یا آگنوستیک

مصرف قهوه و افسردگی چه ارتباطی با هم دارند؟

ویژگی ها و عملکردهای شناختی تیپ شخصیتی entj

وظایف وکیل خانواده چیست و چرا باید از وکیل کمک بگیریم؟

همه چیز درباره روانشناسی محیطی

علل بیماری کندن پوست چیست و چگونه درمان می شود؟

انواع گفتگوهای درونی و راههای تقویت گفتگوی درونی مثبت

نام یک نفر چگونه می تواند بر سرنوشت او تأثیر بگذارد؟

رسانه های اجتماعی و تأثیر آن بر سلامت روان

رهبری اخلاقی چیست و چرا اهمیت دارد؟

رفتار بچه گانه در بزرگسالان: علائم و نحوه برخورد با آن را بشناسید

وضعیت فرسودگی شغلی برای زنان در محل کار

علل، علایم، عوارض و درمان خشم فروخورده

تیپ شخصیت ESTP: ویژگی ها و عملکردهای شناختی

بیماری قلب خالی: جوانانی که احساس می کنند زندگی هیچ است

6 نشانه یک فرد کنترل کننده + نحوه برخورد با کنترل گری

اضطراب موقعیتی: تعریف، علائم و نحوه مقابله

علامت خشونت خانگی و کارهایی که می توانید در مورد آن انجام دهید

اختلال هذیان چیست و چه چیزی باعث ایجاد اختلال هذیانی می شود؟

آنچه باید قبل از انتخاب مشاوره آنلاین بدانید