آموزش تهیه کیک دبل چاکلت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 8 نفر
3 عدد تخم مرغ
2 پ آرد
1 پ شکر
2 / 1پ کاکائو
1/2 پ روغن
1 پ شیر ولرم
1/2 پ شکلات بن ماری شده
1 ق چ بیکینگ پودر
1/2 ق چ وانیل
1 ق چ نمک
مراحل
فر آماده کردیم رو درجه 180سانتیگراد روشن میکنم.....تمام مواد از یخچال خارج میکنیم که به دمای محیط برسن.....بیکینگ پودر....نمک..پودر کاکائو.. 3 بار الک میزنیم کنار میذاریم..شکلات رو بذارید به حالت بن ماری آب شه..و در این فاصله تخم مرغ ها..وانیل..شکر..با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ کشدار بشه..
روغن..رو در حد مخلوط شدن اضافه کنید بعد شیر ولرم را بریزید و مخلوط کنید وبعد شکلات بن ماری رو به مواد اضافه کنید..تو این مرحله از همزن را کنار بذارید در آخر آرد در سه مرحله اضافه کنید با مواد فولد کنید...
با لیسک به صورت آرام و پیوسته مخلوط کنید و زیاد هم نزنید که پف کیک نخوابد بعد کف قالب کمی چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید..مایه کیک رو داخلش بریذید یکی دو بار قالب به زمین بکوبید زمین تا هوای داخلش خارج شود..داخل فر طبقه بالا بذارید و در نیم ساعت اول در فر باز نکنید تا پف کیک نخوابد..بعد با سیخ چوب چک کنید اگه چیزی به کیک نچسبید کیک کاملا آماده هست....
مواد گاناش.. شیر 1لیوان.. عسل 2 ق غ خوری..خامه صبحانه 200 گرم.. پودر کاکائو 1 لیوان..شکلات تلخ تخته ای 200 گرم.. کره زب شده 1 ق غ خوری..
شکلات خرد کنید خامه کره باهم روی حرارت ملایم مدام هم تا ریز جوش زد شکلات اضافه عسل..پودر کاکائو.. شیر..همه یه جا اضافه میکنیم وهم میزنیم تا جوش بیاد کمی که هم زدیم غلیظ که شد از گاز خارج کنید نباید زیاد غلیظ بشه چون در این صورت سفت میشه....
-
سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۶:۰۵
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/459305/