آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان خانه داري

غذای اصلی/ گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کتاب کاله/ گراتن نوعی تکنیک غذا درست کردن است. در این تکنیک غذا در ظرف‌های مخصوص فر آماده و روی آن با آرد سوخاری و پنیر رنده شده برشته می‌شود. این غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و با مواد غذایی مختلفی درست می‌شود. می‌خواهیم این بار طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان
کوکتل پنیری پارمسان 300 گرم
قارچ 300 گرم
کدو سبز قلمی 500 گرم
کره کاله 50 گرم
پنیر پیتزا 300 گرم
پنیر موزارلا دو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب دو لیوان
آرد دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای یک عدد
پیازچه هشت عدد
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه
کدو، قارچ و کوکتل پنیری‌های پارمسان را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به همراه کره در تابه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیازچه خرد شده را همراه فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و تفت دهید.
ظرف مورد نظر را آماده کنید و مقداری از سس بشامل را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف کنید، سپس به ترتیب یک لایه از پنیر پیتزا و نصف مواد تهیه شده را روی سس بشامل قرار دهید.
مجددا یک لایه سس بشامل، یک لایه پنیر پیتزا و باقیمانده مواد را به ظرف اضافه کنید و باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و 2 قاشق پنیر موزارلا سطح گراتن بریزید.
ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آخرین جزییات محدودیت‌های کرونایی از اول آذر

ماه‌نورد چین با موفقیت پرتاب شد

نانوهایی که توانسته‌اند در یک دهه سرعت تغییرات آب و هوایی را کاهش دهند

کووید 19 در انعقاد خون اختلال ایجاد می کند

نزدیک‌ترین خویشاوند سارس-کوو-2 در آزمایشگاه‌های کامبوج و ژاپن مشاهده شد

تولید کلیه‌ مینیاتوری به اندازه دانه برنج

واکسن جدید سرطان مجوز آزمایش روی انسان را گرفت

یک محقق ایرانی نشانه های ابرسیل را در مریخ رصد کرد

زنبور عسل، معلم جدید پرواز برای پهپادها

جستجوی درخت در نواحی بیابانی با کمک هوش مصنوعی

تبدیل قرص به ربات با کمک یک اسپری مغناطیسی

ارتقای توان و کیفیت صادراتی و کنترل کالاهای وارداتی با تجهیزات ساخت داخل

ساخت لنز تماسی حسگر نشانگر زیستی از هیدروژل نرم توسط محقق ایرانی

روشی جدید برای اندازه‌گیری استرس

تبدیل بقایای موشک به ایستگاه فضایی؛ رؤیایی که احتمالا به‌زودی محقق خواهد شد

با کمک هوش مصنوعی گوگل به سبک شعرای معروف شعر بسرایید

اقیانوس ها واقعا چقدر عمق دارند؟

الگوریتم پیش‌بینی نیاز به بستری شدن برای بیماران کووید-19

تکامل ویروس کرونا می‌تواند واکسن‌ کووید 19 را ضعیف کند

آیا جهش بزرگ می‌تواند انفجار بزرگ را به‌چالش بکشد؟

کمپرس های تسکین درد از هسته خرما تولید شد

توسعه یک تست واقعیت مجازی برای ارزیابی آسیب‌پذیری فرد در برابر استرس

جدیدترین پژوهش محققان: ایمنی در برابر ویروس کرونا چقدر دوام دارد؟

لژیونر فوتسال ایران در چین ماندنی شد

امیدواری فرماندار توکیو به معرفی الگوی جدید در المپیک

تسلیت علی دایی به‌مناسبت درگذشت پهلوان ‌محمد خادم

رقم دریافتی دیوید بکام برای حضور در بازی FIFA به عنوان آیکون

بحران مصدومیت و کرونا هم نتوانست جلوی کلوپ و لیورپول را بگیرد

پیشنهاد کار به مدهنی

توافق کوین دبروینه با منچسترسیتی

سرمایه ثبت شده باشگاه پرسپولیس فقط یک میلیون تومان!

وضعیت مبهم کیانی و خلعتبری برای بازی با تراکتور

نکات هفته دوم لیگ برتر فوتبال

سوریان و گرایی در نظرسنجی محبوب‌ترین فرنگی‌کار دنیا

پیروزی بیجینگ گوان و شکست اف سی توکیو در لیگ قهرمانان

تارتار: نمی‌توانستم افکار تاکتیکی‌ام را در پیکان پیاده کنم

تیم منتخب هفته لیگ جزیره از نگاه هواسکورد

بازگشت بالوتلی به میلان منتفی شد

اظهارات فکری در نشست خبری پیش از دیدار با ماشین سازی

کراوچ: دلیلی برای رفتن هری کین نمی‌بینم

محمدی: تارتار باید به کارش ادامه بدهد

اخراج بازیکن بروژ به‌دلیل درگیری در اتوبوس!

واکنش باشگاه بارسلونا به مصاحبه گریزمان

آگوئرو گران‌ترین امضای فوتبالیست‌ها را دارد

مدیر روستا:‌ تارتار همچنان سرمربی پیکان است

دیاباته در لیست 20 نفره استقلال

مشکل بزرگ تیم‌ملی از نگاه وحید هاشمیان

توضیحات فنی وحید هاشمیان در مورد طراحی تمرین

پخش رقابت‌های استقلال و پرسپولیس

تصاویری از آخرین تمرین استقلال پیش از دیدار با ماشین‌سازی