آموزش تهیه کباب کوبیده در آپارتمان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم کوبیده ونکته هاش که اگر رعایت کنید کوبیده تون به هیچ وجه از سیخ نمیریزه
شما میتونید از گوشت ران یا سردست یا قلوه گاه گوسفند استفاده کنید
شما میتونید از گوشت ران سردست یا قلوه گاه گوساله استفاده کنید
حتما باید موقع مخلوط کردن گوشت وپیاز گوشت به اصطلاح بیات باشه یعنی چند ساعتی یا چند روزی توی فریز باشه
گوشت رو بهتره با چرخ گوشت صنعتی چرخ بشه ، چرخ گوشت های خونگی گوشت رو به اصطلاح جویده میکنه وخوب نیست.
میتونید مقدار هاتون واندازش رو بدید قصابی براتون آماده کنند وچرخ کنند.
🔴به هیچ وجه از جوش شیرین استفاده نکنید
برای هر یک کیلو گرم گوشت
کباب 12 گرم نمک و5 گرم فلفل سیاه و300 گرم
پیاز که کاملا آبش گرفته شده باشه
من از این ترکیب گوشت برای
کباب کوبیده استفاده میکنم
👇👇👇
25 درصد قلوه گاه کوسفندی
25 درصد سردست گوسفندی
25 درصد سردست گوساله
25 درصد ران گوساله
من از هر کدوم میگم یک کیلو برام میزاره
به غیر از نمک وفلفل هیچ ادویه دیگه ای اضافه نکنیدچون طعم کتلت میگیره
بعد ازاضافه کردن
پیاز خوب ورز بدید تا چسبناک بشه
هر یک کیلو ترکیب این گوشت ها به شما 9تا 10 تا
کباب میده
انتها وابتدای
کباب رو حتما روی سیخ محکم کنید
اگر مراحل رو خوب رعایت کنید به هیچ وجه از سیخ نمیریزه
تمام نکات رو خدمتتون گفتم
امیدوارم درست کنید وعکس هاش رو برام بفرستید این ترکیب رو هم روی منقل وهم توی فر میتونید درست کنید
برای داخل فر درست کردن روی 200درجه قرار بدید در فرهای برقی وفرهای گازی باید گریل رو روشن کنید وسینی کوبیده رو باید نزدیک به شعله بزارید.
منبع صفحه: brochen.kuchen
-
دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۷:۳۷
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/453835/