چلو گوشت را در این فصل به تنهایی طبخ نکنید!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
مزه / 👨🍳 رشته پلو
🕘 زمان: 35 دقیقه پخت + 2
ساعت خیساندن برنج
🛎️ سرو: 6-4 نفر
🏋️ سطح: متوسط
🍽️ دستهبندی: #پلو / #ایرانی / #رشته / غذای اصلی / #ناهار / #شام
🙏 اگه نظر بدی خیلی خوشحال میشم
مواد لازم:
750 گرم گوشت سردست یا ران
1/2 پیمانه
پیاز خردشده
1/3 پیمانه
روغن مایع
1/4 ق.چ. زردچوبه
نمک، به میزان لازم
3 ق.س. زعفران دمگرفته
2 پیمانه برنج
300 گرم خرما
1/2 پیمانه گردوی خردشده
50 گرم کره
400 گرم کشمش پلویی
1 عدد نان لواش
200 گرم رشته پلویی
📋 طرز تهیه:
برنج رو از 2
ساعت قبل بخیسونین.
گوشت رو درشت خرد کنین.
پیاز نگینی رو توی 2 قاشق سوپخوری
روغن داخل قابلمه متوسط تفت بدین تا طلایی بشه. گوشت رو اضافه کنین و تفت بدین تا رنگش برگرده و آبش کشیده بشه. زردچوبه رو اضافه کنین و آب گرم بریزین تا روی گوشت رو بپوشونه. در قابلمه رو ببندین و حرارت رو ملایم کنین. آخر پخت، نمک بریزین و زعفرون دمگرفته رو به دلخواه اضافه کنین.
هستهی خرما رو دربیارین و جاش گردوی خردشده بریزین. 1 دقیقه داخل 2 قاشق سوپخوری کره تفت بدین.
کشمش پلویی رو 10 دقیقه با آب گرم خیس کنین، توی صافی بریزین و بعد از گرفته شدن آبش، به خرما اضافه کنین.
رشته رو به اندازههای 10-8 سانتیمتری خرد کنین.
برنج رو توی آب بجوشونین و آخر پختش رشته رو اضافه کنین. بعد از 3-2 دقیقه جوشیدن آبکش کنین.
کف قابلمه 2 قاشق سوپخوری
روغن بریزین و تهدیگ نون یا
پیاز بچینین. مخلوط رشته پلو رو روش بریزین. میتونین گوشت رو همراه زعفرون تو این مرحله اضافه کنین. در قابلمه رو ببندین و دم بگیرین.
رشته پلو رو توی دیس بکشین و با گوشت، خرما و گردو تزیین کنین.
بقیهی کره رو با 2 قاشق سوپخوری آب گوشت داغ کنین و روی رشته پلو بریزین.
💚 نوشجون
-
دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۱:۴۹
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/453046/