آریا بانو

آخرين مطالب

دسرهای عالی از قلب اروپا خانه داري

دسرهای عالی از قلب اروپا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / در این مطلب، 5 نوع دسر بسیار خوشمزه فرانسوی را به شما آموزش داده ایم. این دسرها تنوع بسیاری دارند و از گلت و بنیه گرفته تا سوفله و کیک را می توانید در میان آنها پیدا کنید.

آریا بانو


بِنیه فرانسوی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک دقیقه
• زمان استراحت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 5.5 تا 6 پیمانه آرد کامل
• 2 بسته خمیر ترش
• یک پیمانه
شیر غلیظ
• نصف پیمانه آب
• نصف پیمانه شکر سفید
• ¼ پیمانه شورتنینگ
• یک قاشق چایخوری نمک
• دو عدد تخم‌مرغ
روغن گیاهی برای سرخ کردن
• پودر قند
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، 3 پیمانه آرد و خمیرترش را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک، شیر غلیظ، آب، شکر سفید، شورتنینگ و نمک را روی حرارت کم با یکدیگر مخلوط کنید تا کمی گرم و شورتنینگ آب شود.
2. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و با هم‌زن برقی با سرعت پایین 30 ثانیه هم بزنید. سپس با سرعت بالا 3 دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر با قاشق به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3. خمیر را داخل کاسه چرب قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
4. داخل قابلمه به اندازه 7 سانتی‌متر روغن بریزید. پس از اینکه کاملا داغ شد، خمیرها را به صورت مستطیلی برش دهید و آنها را در روغن به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.
5. در آخر، پس از اینکه کمی خنک شد روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.

آریا بانو


توپی‌های شکلاتی با خامه ماسکارپونه
• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• نان خامه‌ای
• دو عدد تخم‌مرغ
• نصف پیمانه آرد کامل
• دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• 1/3 پیمانه آب
• ¼ پیمانه
شیر کامل
• ¼ پیمانه کره خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• دو قاشق غذاخوری شکر سفید
• یک قاشق چایخوری گلاب
• رنگ غذای قرمز (اختیاری)
شکلات نیمه تلخ آب شده (اختیاری)
طرز تهیه
1. تخم‌مرغ‌ها را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی فر را با ورقه روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2. برای نان خامه ای، در یک کاسه متوسط، آرد و پودر کاکائو را با یکدگیر مخلوط کنید. در یک قابلمه متوسط، آب، شیر، کره، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید آنها روی حرارت متوسط بجوشند. مخلوط آرد و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط و حرارت را کم کنید. با قاشق چوبی مخلوط را هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و توپی شکل شود. البته در این حالت هم دست از هم زدن برندارید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و سپس خمیر داغ را داخل کاسه هم‌زن بریزید و بگذارید 2 دقیقه بماند.
3. با کمک پایه هم‌زن خمیر، خمیر را یک دقیقه دیگر با هم‌زن برقی بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یکباره اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید.
4. با قاشق شیرینی پزی، 8 توپی از خمیر را روی ورقه های روغنی روی سینی فر در فاصله های سه سانتی‌متری از یکدیگر بریزید. سپس آنها را داخل فر بگذارید. در این مرحله باید دمای فر را با 375 درجه فارنهایت کاهش دهید. آنها را به مدت 25 تا 27 دقیقه بپزید تا پف کنند و به راحتی از کاغذ جدا شوند.
5. چند دقیقه آنها را در محیط اتاق قرار دهید تا خنک شوند. سپس داخل آنها را پر کنید. برای این منظور، پنیر ماسکارپونه را کاملا هم بزنید تا شل و نرم شود.
6. در یک کاسه متوسط، خامه فرم گرفته را به حدی هم بزنید تا سفت شود. گلاب و شکر را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خامه کاملا پف کند. در صورت تمایل یک قطره کوچک رنگ غذای قرمز اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه خامه کاملا پف کرد و سفت شد، ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و خیلی آرام و به صورت دایره آنها را با هم مخلوط کنید.
7. برای پر کردن نان ها، آنها را از وسط دونیم کنید. یک طرف نان ها را با خامه پر کنید و نیمه دیگر نان را روی آن بگذارید.
8. در صورت تمایل، شکلات آب شده روی آنها بریزید و سرو کنید.

آریا بانو


کُوزَه لکخِم با سس زردآلو
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان خنک شدن: شب تا صبح
مواد لازم
• 2/3 پیمانه خامه فرم گرفته
• 112 گرم پنیر ماسکارپونه نرم شده
• 1/3 پیمانه پودر قند
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• نصف قاشق چایخوری آب لیمو
• 1/4 قاشق چایخوری عصاره تمشک
• 2/3 پیمانه مربای زردآلو
• دو قاشق چایخوری آب انگور شیرین
• یک قاشق چایخوری آب لیموترش
• دو قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته (اختیاری)
• تمشک تازه (اختیاری)
طرز تهیه
1. کف قالب های کوچک قلبی شکل، پارچه درشت بافت بگذارید و آنها را داخل سینی فر بچینید.
2. در یک کاسه کوچک، 2/3 پیمانه خامه را با هم‌زن برقی بزنید تا نرم شود و پف کنید. سپس آن را کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با یکدگیر مخلوط کنید. آنها را با سرعت پایین هم‌زن هم بزنید تا کاملا نرم و لطیف شوند. وانیل، نصف قاشق چایخوری آب لیموترش و آب تمشک را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. خامه فرم گرفته را اضافه کنید و سپس آنها را داخل قالب های چرب شده و آماده بریزید. آنها را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
3. سپس، برای تهیه سس زردآلو، در یک قابلمه کوچک مربای زردآلو، آب انگور و یک قاشق چایخوری آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی حرارت دهید تا مربا آب شود. سپس آن را از صافی عبور دهید و در کاسه بریزید.
4. برای سرو این دسر، قالب ها را در بشقاب موردنظر برگردانید. پارچه را بردارید. سس زردآلو را اطراف
دسر بریزید و با تمشک تازه تزئین کنید.

آریا بانو


سوفله لیمو
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان خنک شدن: 15 دقیقه
• زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
• روغن
• 6 قاشق غذاخوری شکر سفید
• ¼ پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده
• ¼ پیمانه آب لیموترش
• یک قاشق غذاخوری کره
• دو عدد زرده تخم‌مرغ
• یک پیمانه شیر
• 3 عدد سفیده تخم‌مرغ
• پودر قند
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری شکر سفید و آرد را با هم مخلوط کنید. پوست لیمو، آب لیمو و کره آب شده را اضافه کنید تا نرم شوند. در یک کاسه کوچک، زرده های تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آنها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.
2. در یک کاسه متوسط دیگر، سفیده های تخم‌مرغ را با هم‌زن با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج، 4 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید. مقدار کمی از سفیده های تخم‌مرغ را به مخلوط لیمو اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس سفیده های هم زده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.
3. مواد را داخل ظرف سوفله بریزید. ظرف سوفله را داخل ظرف گود دیگری روی سینی فر قرار دهید. داخل ظرف گود آب بریزید.
4. 40 دقیقه سوفله را در فر بپزید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و 5 دقیقه بعد، پودر قند روی آن بپاشید و سرو کنید.

آریا بانو


گَلِت
زنجبیل و گلابی
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• 250 گرم خمیر شیرینی منجمد
• یک عدد سفیده تخم‌مرغ هم زده
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
• دو قاشق غذاخوری شکر سفید
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• 3 عدد گلابی بزرگ خرد کرده
• خامه فرم گرفته (اختیاری)
طرز تهیه
1. خمیر شیرینی منجمد را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی یخ‌زدایی کنید. سپس آن را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. خمیر را داخل ظرف مستطیلی قرار دهید. روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید. سفیده تخم‌مرغ را با قلم‌مو به لبه های خمیر بمالید.
2. در یک کاسه کوچک، آرد، شکر سفید، شکر قهوه ای، یک قاشق غذاخوری زنجبیل و پوست رنده شده لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از مخلوط زنجبیل را روی خمیر بریزید. تکه های گلابی را روی آنها بچینید. در آخر، مخلوط زنجبیل را روی آنها بریزید.
3. بدون درپوش، گلت را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا خمیر طلایی و گلابی ها نرم شوند. این دسر را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روی هر برش خامه فرم گرفته قرار دهید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/443354/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم