آموزش تهیه خورشت شیش انداز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
گردو
پیاز
نمک، فلفل، زردچوبه
بادمجان
رب انار، رب گوجه
مراحل
یک عدد پیاز رو نگینی خورد میکنیم و توی تابه تفت میدیم یه مقدار که نرم شد گردوها رو که از قبل کوبیدیم رو اضافه میکنیم و تفت میدیم یه خورده که روغن پس داد ادویه رو اضافه میکنیم بعد سه قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق غذاخوری رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدیم.
بعد ار 2 الی 3 دقیقه تفت دادن به مخلوط آب اضافه میکنیم.
بادمجان ها رو حلقه حلقه میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم. یه ربع آخر پخت بادمجان ها رو به خورشت اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیفته. نوش جان
-
چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳:۳۷
-
۱۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/438979/