غذای ملل/ مرغ بلغاری را با طعم خاصش در فر بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
مرغ کامل1 عدد
گوجه فرنگی متوسط2 عدد
سیر له شده2 حبه
پیاز بزرگ1 عدد
سرکه قرمز نصف فنجان
قارچ خرد شده 350 گرم
روغن کنجد یا زیتون3 قاشق غذاخوری
سس خردل (اختیاری)1 یا 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید زیرا طعم این نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ ها بسیار متفاوت می شود. برای مزه دار کردن مرغ ها آن ها را با نمک و فلفل سیاه و کمی پودر آویشن به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در دار قرار دهید.
پس از این مدت باید مرغ ها را با روغن زیتون یا روغن کنجد سرخ کنید. در یک ماهیتابه دیگر پیاز و سیر خرد شده و گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت بدهید. بعد از سبک شدن پیاز و سیر قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و تا 5 دقیقه اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم بمانند.
فر را روشن کنید و درجه حرارت را روی دمای 180 درجه قرار بدهید. مرغ را درون ظرفی مناسب قرار بدهید و سس آماده شده را روی آن بریزید و به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا مرغ ها کاملا بپزند و خوراک شما آماده شوند.
-
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳:۰۷
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/435876/